Μουσική

Η Σακίρα στο νέο τραγούδι της κράζει τον Πικέ και την ερωμένη του και “σπάει” όλα τα ρεκόρ στο youtube – Ακούστε το

Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και προκάλεσε τέτοιον παροξυσμό από την πρώτη στιγμή. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, το νέο τραγούδι της Σακίρα είναι ιδιαίτερο. Το «Bzrp Music Sessions 53» που μέσα σε μία μέρα ξεπέρασε τα 70 εκατ. προβολές στο youtube, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, είναι ο ορισμός της… εκδίκησης!

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια μέσα από τους στίχους αφήνει αρκετά υπονοούμενα για τον Ζεράρ Πικέ και το άδοξο τέλος του γάμου τους, μετά την απιστία του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Από την πρώτη κιόλας στροφή, η Σακίρα δείχνει τις προθέσεις για… κράξιμο στον πρώην της.

«Περνιέσαι για πρωταθλητής, αλλά όταν σε χρειάστηκα έδειξες τη χειρότερή σου εκδοχή», αναφέρει. «Συγγνώμη, μωρό μου, αλλά από καιρό έπρεπε να διώξω αυτόν το γάτο» λέει παρακάτω. Και συνεχίζει στο ρεφρέν «Για εσένα ήμουν πολύ μεγάλη (σ.σ. ως διασημότητα) γι’ αυτό και τώρα είσαι με μια που είναι ίδια με εσένα».

Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo

Και εννοείται πως η Σακίρα δε σταματά εδώ. Στο δεύτερο κουπλέ οι στίχοι είναι εξίσου φαρμακεροί. «Κατάλαβα πως δεν είναι δικό μου το φταίξιμο που σου ασκούν κριτική. Εγώ κάνω μονάχα μουσική, συγνώμη που σε ξεφωνίζω (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη salpique, κάνοντας παύση μετά το “sal” και τονίζοντας την λέξη ως Πικέ)». Και συνεχίζει: «Με παράτησες στην πεθερά λες και ήμουν ξένη, με τον Τύπο στην πόρτα και τα χρέη στην Εφορία. Πίστεψες πως με πλήγωσες, αλλά έγινε πιο δυνατή».

Εννοείται πως από το έπος της Σακίρα, δεν θα μπορούσε να λείπει η… πέτρα του σκανδάλου, η Κλάρα. «Έχει όνομα καλού ατόμου, αλλά ξεκάθαρα (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη Claramente και τονίζει το Κλάρα κάνοντας παύση πριν το μέντε) δεν είναι όπως ακούγεται».

Αλλά το τρίτο κουπλέ είναι αυτό που έχει προκαλέσει και τον μεγαλύτερο χαμό κι έχει γίνει viral, αφού εδώ η τραγουδίστρια, πιάνει τις… συγκρίσεις ανάμεσα σε εκείνη και την ερωμένη.

«Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν σε αναγνωρίζω, εγώ αξίζω για δύο 22άρες (σ.σ. η ηλικία της Κλάρα Τσία). Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio».

Τραγουδίστρια κατηγορεί τη Σακίρα για… λογοκλοπή

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η ικανοποίηση της Σακίρα για την απίστευτη ανταπόκριση που έχει το νέο της τραγούδι θα κρατήσει για πολύ. Κι αυτό, διότι η τραγουδίστρια Μπριέλα, την κατηγορεί για… λογοκλοπή!

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από την ίδια την Μπριέλα, η οποία μέσω Twitter μοιράστηκε το δικό της κομμάτι με τίτλο «Solo Tu», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και το σύγκρινε με το τραγούδι της Σακίρα. «Τι πιστεύεστε εσείς;» ρώτησε τους θαυμαστές της.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για τις δύο απόπειρες και αθώος για τον βιασμό – Η πρόταση Εισαγγελέα

Μιμή Ντενίση: «Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δικαιούται μια κηδεία δημοσία δαπάνη»

infowoman team

Recent Posts

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

12 λεπτά ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

12 λεπτά ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

37 λεπτά ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

2 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

2 ώρες ago

Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου: Στην LP Clinic χτυπάει η καρδιά των μεταμοσχεύσεων μαλλιών!

Ο Δερματολόγος και ιδρυτής της LP Clinic με έδρα τη Γλυφάδα, Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου, σε…

2 ώρες ago