O Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall, Αλέξανδρος Κοσκινάς, μας προσκαλεί σε ένα «περίπατο στο δάσος» με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους.
Έως τις 5 Απριλίου, οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν ένα θεματικό μενού με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που θα συνεπάρουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες είναι μερικές από τις δημιουργίες του ταλαντούχου Σεφ που υπόσχονται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη.
Ιnfo:
Στον 7ο όροφο του King George η γεύση βρίσκει στους χώρους του Tudor Hall Restaurant το ιδανικό περιβάλλον, για να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή.
Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου 3 Α – Ξενοδοχείο King George Athens, Αθήνα, 10564
Ώρες Λειτουργίας
Πρωινό 06:30 – 11:00
Δείπνο 18:00 – 00:15 (τελευταία παραγγελία)
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News