Αρχική > Featured > Ποιον τραγουδιστή δεν θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος;
ποιον-τραγουδιστή-δεν-θα-καλούσε-ποτέ

Ποιον τραγουδιστή δεν θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Από το πλατό της έχουν περάσει μυριάδες καλλιτέχνες, πολλοί εκ των οποίων και δύο και τρεις και τέσσερις φορές,  αφού είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σημειώνει σταθερά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αυτό που την χαρακτηρίζει είναι πως έρχονται τραγουδιστές από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη.

Με εξαίρεση τέσσερις συγκεκριμένες τραγουδίστριες, θα λέγαμε πως οι πάντες έχουν εμφανιστεί στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά!» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Οι πάντες, είπαμε; Γράψτε λάθος.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν καιρό στην Ελένη Μενεγάκη, ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είχε πει ότι δε θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του τον Γιάννη Πλούταρχο- ανεξαρτήτως του ότι τον θεωρεί καλό τραγουδιστή!

Τι είχε κάνει το «Καλό παιδί» και από τότε δεν τον συγχωρεί ο γνωστός παρουσιαστής;

«Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν θα τον καλούσε ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν ακούω αυτού του είδους τη μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Απλά δεν αρέσει σ’ εμένα. Συν το γεγονός ότι έκανε κάτι στο παρελθόν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό συνθέτη που δεν του το συγχωρώ», είχε δηλώσει αρχικά ο οικοδεσπότης του «Στην υγειά μας», πριν αποκαλύψει και το λόγο που του κρατάει… μούτρα:

«Τον είχαμε καλέσει μια φορά σε μια εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή κι ενώ είχε πει ότι θα έρθει, τελικά δεν ήρθε, στεναχωρώντας πολύ τον Σταύρο. Έπεσες πάνω στην περίπτωση».

Πηγή: https://dailymedia.gr

Σχετικά Άρθρα
%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-60-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf0
Δείτε την Αθήνα του ’60 σε μοναδικά «στοπ καρέ»
1821-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b30
«1821 Πριν και Μετά»: η μεγαλύτερη έκθεση για το νεότερο Ελληνισμό στο Μουσείο Μπενάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του