Η Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας και ο Ken με λεύκη – Μια ωδή στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

η-barbie-με-ακουστικά-βαρηκοΐας-και-ο-ken-με-λεύ

Η Mattel και το εμβληματικό brand Barbie® ανακοίνωσαν την πρώτη κούκλα Barbie της σειράς Fashionistas, με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, η οποία αποτελεί παγκοσμίως τη σειρά πρεσβευτή για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και την ισότητα.

H Barbie, στηρίζοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, εμπνέει τα παιδιά να παίζουν ακόμα περισσότερο και να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τη νέα σειρά Fashionistas, η οποία περιλαμβάνει την Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, τον Ken με λεύκη, μια νέα κούκλα Fashionista με προσθετικό πόδι και μια κούκλα Ken με μαλλιά φράντζα.

Barbie Fashionistas: Η σειρά που προάγει τη διαφορετικότητα με περισσότερες από 175 εμφανίσεις

Η σειρά Barbie Fashionistas, από το ξεκίνημά της, είναι αύτη που προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερες από 175 εμφανίσεις, με διαφορετικά χρώματα στο δέρμα, τα μάτια, στα είδη μαλλιών, σε σωματότυπους, με ειδικές δεξιότητες και πολλά στυλ για να επιλέξετε. Το 2021, οκτώ από τις δέκα πιο δημοφιλείς κούκλες της σειράς ήταν «διαφορετικές», εμπνέοντας τα κορίτσια να πουν περισσότερες ιστορίες και να βρουν μια κούκλα που τα αντιπροσωπεύει.

%ce%b7-barbie-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%ba%ce%bf%ce%90%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-ken-%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%8d0

Η Δρ Jen Richardson, επικεφαλής στην εκπαιδευτική ακοολογία, πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Barbie για να δημιουργήσω μια ακριβή αποτύπωση κούκλας με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί. Ως εκπαιδευτικός ακοολόγος, με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη της βαρηκοΐας, εμπνέουμε όσους βιώνουν απώλεια ακοής να συνδεθούν με μια κούκλα. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που οι μικροί μου ασθενείς βλέπουν και παίζουν με μια κούκλα που τους μοιάζει».

Η Lisa McKnight, Executive Vice President και Global Head της Barbie, αναφέρει «Η Barbie πιστεύει ολόψυχα στη δύναμη της αναπαράστασης και καθώς αποτελεί την κούκλα με τη μεγαλύτερη διαφορετικότητα στην αγορά, δεσμευόμαστε ως εταιρεία να συνεχίσουμε να δημιουργούμε κούκλες με διαφορετικά χρώματα στο δέρμα, σωματότυπους και ειδικές δεξιότητες, οι οποίες προάγουν τη διαφορετικότητα. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να παίζουν με κούκλες που αντικατοπτρίζουν στοιχεία του εαυτού τους, αν και διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα καθώς τα βοηθούν να κατανοήσουν τη σημαντικότητα της ένταξης και της συμπερίληψης».

Τα σχέδια θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από 25/05/2022.

Barbie Fashionistas 2022 – ΝΕΕΣ κούκλες στη σειρά …

Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί:

%ce%b7-barbie-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%ba%ce%bf%ce%90%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-ken-%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%8d2

• Αυτή είναι η πρώτη κούκλα Barbie που παρουσιάζεται με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, επεκτείνοντας τη σειρά Fashionistas, ώστε να αντικατοπτρίζει τα άτομα με αναπηρίες, όπως η απώλεια ακοής.

• Εκτός από την κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, η φετινή σειρά Fashionistas περιλαμβάνει κούκλες με διάφορους σωματότυπους, όπως μικρότερο μπούστο, καμπύλες, καθώς και μια νέα κούκλα με προσθετικό πόδι.

Κούκλα Ken με λεύκη:

%ce%b7-barbie-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%ba%ce%bf%ce%90%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-ken-%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%8d4

• Το 2020, παρουσιάσαμε την Barbie με λεύκη στη σειρά Fashionistas για να επιτρέψουμε στα παιδιά να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες ιστορίες μέσα από τον κόσμο που βλέπουν γύρω τους. Εκείνη τη χρονιά ήταν μια από τις πέντε best seller της σειράς Fashionistas στις ΗΠΑ.

• Φέτος, έχουμε εμπλουτίσει τη σειρά με μια κούκλα Ken με λεύκη για να εμπνεύσουμε περισσότερο το παιχνίδι με κούκλες.

• Εκτός από τη νέα κούκλα Ken με λεύκη, φέτος παρουσιάζουμε νέες κούκλες Ken με μαλλιά φράντζα και πιο λεπτό σωματότυπο.

Διαβάστε επίσης

Στην Ισπανία οι γυναίκες θα δικαιούνται «άδεια περιόδου» κάθε μήνα – Μια απόφαση που ελπίζουμε να βρει μιμητές

Τα βασανιστικά συμπτώματα νεαρής που έχει αλλεργία στο νερό – “Η έλλειψη πληροφόρησης δυσκολεύει την κατάσταση”

Λατρέψαμε την καλοκαιρινή σειρά της Marks & Spencer – Χαρούμενα μοτίβα και ευκολοφόρετα outfits

Σχετικά Άρθρα
Plásmata: Η ψηφιακή έκθεση της Στέγης που δεν πρέπει να χάσεις στο Πεδίον του Άρεως
Plásmata: Η ψηφιακή έκθεση της Στέγης που δεν πρέπει να χάσεις στο Πεδίον του Άρεως
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ο λόγος που ανακαλεί δωρεά προς το Υπουργείο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ο λόγος που ανακαλεί δωρεά προς το Υπουργείο Πολιτισμού
Ιστορική στιγμή: Ελλάδα και Βρετανία ξεκινούν συζητήσεις για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Ιστορική στιγμή: Ελλάδα και Βρετανία ξεκινούν συζητήσεις για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
«Κυριακές στην Αθήνα»: Τα μουσεία γιορτάζουν και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε δωρεάν δράσεις
«Κυριακές στην Αθήνα»: Τα μουσεία γιορτάζουν και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε δωρεάν δράσεις
«Επέστρεφε»: Μια έκθεση – αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
«Επέστρεφε»: Μια έκθεση – αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
Σε αυτήν την απίθανη έκθεση μπορούμε να μυρίσουμε τα λουλούδια πίνακα του 17ου αιώνα!
Σε αυτήν την απίθανη έκθεση μπορούμε να μυρίσουμε τα λουλούδια πίνακα του 17ου αιώνα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του