H Αθήνα αντιμέτωπη με τον χρόνο σε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας!

h-αθήνα-αντιμέτωπη-με-τον-χρόνο-σε-μια-ι

h-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%89%cf%80%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b90

Η πόλη της Αθήνας αντιμέτωπη με τον χρόνο. Μια έκθεση φωτογραφίας για την ζωή στην αγαπημένη μας Αθήνα μέσα από τη ματιά διαφορετικών φωτογράφων, οι οποίοι με την τέχνη τους αποτυπώνουν το πως ο χρόνος κυλά…

To www.ifocus.gr σας καλεί στην πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει, με τίτλο “As Time Goes By”.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 και η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Φεβρουαρίου, στον φιλόξενο χώρο του Boo Art Cafe. Φίλοι της φωτογραφίας, ερασιτέχνες, επαγγελματίες αλλά και φοιτητές φωτογράφοι, συναντιούνται και δίνουν ένα πολύπλευρο μα συνάμα ομοιογενές φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Κοινός παρονομαστής η φωτογραφία. Τα βλέμματα των φωτογράφων διαφορετικά, άλλοτε τα χαρακτηρίζει ένας ποιητικός ρεαλισμός και άλλοτε στέκονται αντιμέτωπα με την πραγματικότητα.

Το θέμα της διαπραγμάτευσης είναι δύσκολο: Η πόλη της Αθήνας αντιμέτωπη με τον χρόνο.

Οι Φωτογράφοι είναι οι ακόλουθοι: 

Αγγελογιαννάκης Γιώργος, Αλεξανδράκης Αχιλλέας, Aξιώτου Μαρία, Βασιλοπούλου Βάγια, Βεληβασάκη Ελπίδα, Γαβριήλ Νάσια, Γαλάνη Στέλλα, Γέρος Τάκης, Γιάβης Κώστας, Δαλαμάγκα Σοφία, Δάλκος Αλέξανδρος, Δαπόλλα Στεφανία, Θάνου Φωτεινή, Κανατά Μαρία, Κανίνια Νέβι, Καραίσκος Νικόλας, Κινέσσα Έφη, Κλεάνθης Νώντας, Κούσουλος Σωτήρης, Κουτσίδη Ευαγγελία, Κρητικοπούλου Νέλλυ, Κυριαζή Νότα, Κώστας Κάτσος, Λαδά Ματίνα, Λουτριώτης Ευάγγελος, Λύτρας Τίμος, Μαγουνάκη Κατερινα, Μακρίδης Γιώργος, Μαλιάκου Προκοπία, Μάλλιου Μαρία, Μανιατοπούλου Στέλλα, Μπελεγρίνη Μαρία, Μπίρης Τάσος, Μπουλούμπασης Ιωάννης, Ναυπλιώτης Τάκης, Νικολόπουλος Άγγελος, Παπά Τέρι, Παπαθανασίου Θάνος, Παππά Ευγενία, Παρασκευάκης Δημήτρης, Πατεράκης Εμμανουήλ, Πετάλα Λία, Πυλαρινού Στέλλα, Ράμπια Μαρία, Σαββίδης Μάνος, Σανδάλη Βασιλική, Σαράντου Κατερίνα, Σκρίπτα Έλενα, Σούκουλη Βενθεσικύμη, Σουράλη Ελένη, Σταμπολιάδης Φοίβος, Σταυριανού Πόπη,Συνιοράκη ‘Αννα-Μαρία,Συρσίρης Γιώργος, Τρύφωνα Βίκυ, Τσάκαλος Θάνος, Τσίκος Παναγιώτης, Τσολακίδου Άννα, Φελούκας Παναγιώτης.

Φιλικές Συμμετοχές

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Πίττα για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας του, τη “Σοφία Λώρεν της Πλάκας”, για την κεντρική φωτογραφία του άρθρου που θα διανεμηθεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε τον Βασίλη Αρτίκο, τον Γιώργο Συρσίρη και τον Τάσο Μπίρη για τη φιλική συμμετοχή τους σε μια ομαδική έκθεση, αποδεικνύοντας την πράξη τους αυτή την ειλικρινή αγάπη τους για την τέχνη της φωτογραφίας και την εμπιστοσύνη τους σε αυτό νέο φωτογραφικό μέσο που επικοινωνεί στο αναγνωστικό κοινό τόσο τη φωτογραφία όσο και τους συντελεστές της από τη μια άκρη της χώρας έως και την άλλη, παρέχοντας επιπλέον χώρο και φιλοξενία στους έλληνες φωτογράφους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Boo Art Cafe

Σαρρή 21

Ψυρρή

Σχετικά Άρθρα
Ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Mario Botta στην Αθήνα - Στην έκθεση SYMBOLS & Iconic Ruins
Ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Mario Botta στην Αθήνα – Στην έκθεση SYMBOLS & Iconic Ruins
Από την "χρυσή" Μαρία Κάλλας, στις αγνώριστες Αλίκη και πριγκίπισσα Νταϊάνα - Αγάλματα που προκάλεσαν αντιδράσεις
Από την “χρυσή” Μαρία Κάλλας, στις αγνώριστες Αλίκη και πριγκίπισσα Νταϊάνα – Αγάλματα που προκάλεσαν αντιδράσεις
«ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά»: Η εμβληματική, αρχαιολογική έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
«ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά»: Η εμβληματική, αρχαιολογική έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Body Worlds: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία παράξενη αλλά συναρπαστική έκθεση
Body Worlds: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία παράξενη αλλά συναρπαστική έκθεση
«Μικροκλίμα τσέπης»: Η διαφορετική έκθεση της Ραλλού Παναγιώτου θα σε σηκώσει από τον καναπέ σου!
«Μικροκλίμα τσέπης»: Η διαφορετική έκθεση της Ραλλού Παναγιώτου θα σε σηκώσει από τον καναπέ σου!
Αριστουργήματα από ένα φύλλο χαρτί - Θα εκπλαγείτε από τις δημιουργίες
Αριστουργήματα από ένα φύλλο χαρτί – Θα εκπλαγείτε από τις δημιουργίες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του