Ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού ξεκινά στο κέντρο της Αθήνας! Εσύ θα το χάσεις;

Οι Κυριακές είναι για να συναντάμε τους φίλους μας, να ανακαλύπτουμε μαζί νέα μέρη στην πόλη και να περνάμε καλά! Όλα αυτά συνδυάζει το City Hunt Athens, ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων, ταχύτητας και στρατηγικής για ενήλικες. Μία μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουμε με την παρέα μας, να κάνουμε νέους φίλους, να εξερευνήσουμε την Αθήνα και να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να λύσουμε δέκα γρίφους, διασκεδάζοντας με τους φίλους μας, όπως ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Φέτος, η αποστολή είναι να βρούμε την Ολυμπιακή Φλόγα σε ένα μοναδικό διαπλανητικό ταξίδι. Σε κάθε σταθμό, η κάθε ομάδα θα πρέπει να φέρει εις πέρας μία δοκιμασία. Η περιπέτεια ξεκινά από το γήπεδο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, την Κυριακή 20 Μαΐου στις 10:00 το πρωί.

«Κάθε χρόνο οργανώνουμε κάποιο κυνήγι θησαυρού, αλλά το συγκεκριμένο συμβαίνει πρώτη φορά στην Αθήνα. Είναι κάτι διαφορετικό που τραβάει την προσοχή του κόσμου, ειδικά εκείνων που έχουν ενδιαφέρον για τους γρίφους. Tο City Hunt είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε ενήλικες, με σκοπό να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά, να γνωρίσουν σημεία στην Αθήνα που συνήθως προσπερνάμε και δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν. Με λίγα λόγια, να περάσουν μια ευχάριστη μέρα στο κέντρο της πόλης», αναφέρει στο Infowoman.gr ο Δημήτρης Μουταφίδης, ένας εκ των δύο ιδρυτών της εταιρείας Be a Greek που οργανώνει τη δράση.

Πώς εμπνεύστηκαν τα μέλη της ομάδας το θέμα του City Hunt 2018; «Ψάχναμε κάτι που θα τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων και των Ελλήνων γενικότερα. Είναι ένα θέμα που το αγαπάμε όλοι, το Ολυμπιακό ιδεώδες και οι Ολυμπιακοί αγώνες. Με βάση αυτό προσπαθήσαμε να το φέρουμε στο μέλλον και να φτιάξουμε την πλοκή του City Hunt», αναφέρει ο Δημήτρης Μουταφίδης.

%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%ae%ce%b3%ce%b9-%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d-%ce%be%ce%b5%ce%ba0

Η πλοκή:

Βρισκόμαστε στο 2118. Το ηλιακό μας σύστημα δεν είναι όπως το γνωρίζουμε. Η ηλιακή ενέργεια έχει σχεδόν εξαντληθεί και η κύρια πηγή ενέργειας είναι η ολυμπιακή φλόγα. Για τον λόγο αυτό οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη σημασία. Κάθε 4 χρόνια διεξάγονται διαπλανητικοί αγώνες και ο νικητής παίρνει τη φλόγα στον πλανήτη του, η οποία του εξασφαλίζει ενέργεια και φως. Λίγο πριν από τους επόμενους αγώνες κάτι τρομερό συνέβη. Η Ολυμπιακή Φλόγα εξαφανίστηκε! Η φλόγα θα πρέπει να βρεθεί πάση θυσία πριν από την έναρξη των αγώνων αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Θα αποδεχθείς την πρόκληση;

Η εταιρεία Be a Greek ασχολείται κυρίως με τον εισερχόμενο τουρισμό, δηλαδή με τον θεματικό τουρισμό. «Αναδεικνύουμε κάποιες πτυχές της Ελλάδας, του ελληνικού τρόπου ζωής που πιστεύουμε ότι κάποιος πρέπει να γνωρίσει όταν επισκέπτεται την Ελλάδα. Πέραν όμως από τις θεματικές ξεναγήσεις, αναλαμβάνουμε και τη δημιουργία tailor made πακέτων διακοπών, δηλαδή διακοπές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ταξιδιώτη. Ένας άλλος πυλώνας της εταιρείας είναι οι δράσεις που τρέχουμε στην Αθήνα, όπως οι δημοφιλείς νυχτερινές ξεναγήσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης, επειδή θέλουμε να προσφέρουμε και στους Έλληνες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ξένους», σημειώνει ο Δημήτρης Μουταφίδης.

Σχετικά Άρθρα
Elena Kos: Μας… έλουσε στις «Ανταύγειες φωτός» του έργου της
Elena Kos: Μας… έλουσε στις «Ανταύγειες φωτός» του έργου της
Elena Kos: Παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Ανταύγειες Φωτός-Light Codes»
Elena Kos: Παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Ανταύγειες Φωτός-Light Codes»
Η Δαμκαλίδης στη Photovision 2024
Η Δαμκαλίδης στη Photovision 2024
Μια βραδιά ανάμεσα στις μυστηριώδεις γυναίκες της Μαρίνας Λεόν
Μια βραδιά ανάμεσα στις μυστηριώδεις γυναίκες της Μαρίνας Λεόν
Ελένη Ταπτά: Ατομική έκθεση ζωγραφικής στην Amalias 36
Ελένη Ταπτά: Ατομική έκθεση ζωγραφικής στην Amalias 36
«Σημείο φυγής… στο κόκκινο»: Η έκθεση της Άννας Τσαπάρα θα σας ταξιδέψει
«Σημείο φυγής… στο κόκκινο»: Η έκθεση της Άννας Τσαπάρα θα σας ταξιδέψει

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του