“Αλήθεια, υπάρχει ακόμα σεξ στην πόλη?” Η συνέχεια του Sex and the City είναι γεγονός

αλήθεια-υπάρχει-ακόμα-σεξ-στην-πόλη8221

Ετοιμαστείτε γιατί το Sex and the City επιστρέφει στην τηλεόραση. Κατά μία έννοια, τουλάχιστον. Η πλέον αγαπημένη σειρά των γυναικών όλου του πλανήτη φαίνεται πως επανακάμπτει.

Το γενικό στόρι

Το πλέον ιντριγκαδόρικο όμως είναι ότι θα αναφέρεται στη ζωή 4 γυναικών που θα διανύουν τη δεκαετία των 50. Αλήθεια, κάπου εκεί δεν βρίσκονται ηλικιακά και οι πρωταγωνίστριες της original σειράς πλέον;

Τόπος δράσης ξανά η Νέα Υόρκη, που μέσω της σειράς λάτρεψαν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, όμως, ό,τι περιγράφεται σαν η συνέχεια της σειράς είναι ένα χαλαρό, κατά κάποιο τρόπο, sequel, με πολλές διαφοροποιήσεις.

Επιπλέον, η νέα τηλεοπτική σειρά θα προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική: την εύρεση αγάπης στη Νέα Υόρκη εκεί γύρω στα 50.

Υπάρχει σεξ μετά τα 50;

Εξ ού και ο τίτλος “Is There Still Sex in the City;” και θα βασίζεται στο νέο βιβλίο της Candace Bushnell, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 6 Αυγούστου του 2019.

Έτσι, ενώ το Sex and the City επικεντρώθηκε στη ζωή 4 γυναικών, στα 30 και κάτι, το νέο βιβλίο της Bushnell είναι σαν να ακολουθεί τη ζωή αυτών των 4 γυναικών περίπου 2 δεκαετίες μετά.

Και τότε είναι που αναδύεται το ερώτημα. Τι γίνεται μετά τα πενήντα; Επικρατούν ακόμη εκείνες οι παλαιολιθικές απόψεις ότι οι γυναίκες αρχίζουν και χαλαρώνουν; Σκέφτονται περισσότερο τη σύνταξη, τις βόλτες με τις φίλες, σταματούν να γυμνάζονται και παίρνουν βάρος;

Υπάρχει όμως και το άλλο μεγάλο ερώτημα. Is There Still Sex in the City ή το χάνουν αυτό το προνόμιο οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν; Η Bushnell θέλει να περάσει το μήνυμα ότι είναι εντελώς παρεξηγημένη η ζωή των μεγαλύτερων γυναικών.

Και όπως δηλώνει η ίδια η συγγραφέας, “η ζωή των περισσότερων 50 something γυναικών σήμερα είναι εξαιρετικά πλούσια, κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ ενθουσιασμένη και να ανυπομονώ να τα αποτυπώσω όλα αυτά στην οθόνη”.

Ποιες θα είναι οι πρωταγωνίστριες

Φυσικά, η απορία τώρα είναι ποιοι θα είναι οι πρωταγωνισστές. Οι πρωταγωνίστριες μάλλον. Δεν υπάρχουν επί του παρόντος λεπτομέρειες. Βέβαια, όλες θα βλέπαμε με χαρά τις 4 ηθοποιούς που έχουμε αγαπήσει σε αυτή τη σειρά να συμμετέχουν και στο sequel, αλλά ποιος ξέρει… ίσως είναι νωρίς ακόμη… ίσως και να γίνει η έκπληξη… εν αναμονή λοιπόν…

Σχετικά Άρθρα
Στιγμές πόνου, αγώνα και δύναμης από τόπους μακρινούς
Στιγμές πόνου, αγώνα και δύναμης από τόπους μακρινούς
Ο Λάκης Λαζόπουλος ζωγραφίζει και κάνει την πρώτη του έκθεση
Ο Λάκης Λαζόπουλος ζωγραφίζει και κάνει την πρώτη του έκθεση
Μία Φουστανέλα στο αεροδρόμια μάς καλεί να σταθούμε ελεύθερα!
Μία Φουστανέλα στο αεροδρόμια μάς καλεί να σταθούμε ελεύθεροι!
Ο Γιάννης Ψυχοπαίδης δημιουργεί «Μορφές του ’21» στο Μουσείο Μπενάκη
Ο Γιάννης Ψυχοπαίδης δημιουργεί «Μορφές του ’21» στο Μουσείο Μπενάκη
«Ντύσου επίσημα σαν Ελληνίδα» στο Αεροδρόμιο!
«Ντύσου επίσημα σαν Ελληνίδα» στο Αεροδρόμιο!
Φορεσιές ανεκτίμητης ιστορικής σημασίας βγαίνουν στο φως μετά από δύο αιώνες
Φορεσιές ανεκτίμητης ιστορικής σημασίας βγαίνουν στο φως μετά από δύο αιώνες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του