Το Infowoman.gr χαρίζει σε 1 τυχερό ζευγάρι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

το-infowoman-gr-χαρίζει-σε-1-τυχερό-ζευγάρι-χειροπ

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και έχουμε ήδη αρχίσει να αναζητάμε τη λαμπάδα που θα κρατήσουμε το βράδυ της Ανάστασης. Αν είστε ζευγάρι σίγουρα θα ψάχνετε κάτι πρωτότυπο και «ασορτί» με τον αγαπημένο σας, καθώς τα τελευταία χρόνια πολλά είναι τα σχέδια που προορίζονται γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά σίγουρα θα βρείτε ποικιλία σχεδίων για εσάς και τον αγαπημένο σας. Εμείς ωστόσο ανακαλύψαμε τις χειροποίητες δημιουργίες της Κωνσταντίνας Κόλλια που δεν συγκρίνονται με τις υπόλοιπες! Πρόκειται για λαμπάδες που αποτελούνται από σχέδια και ζωγραφιές ακουαρέλας είτε άλλης τεχνικής ζωγραφικής, τα οποία ενσωματώνονται μέσα στο κερί της λαμπάδας.

%cf%84%ce%bf-infowoman-gr-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-1-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%800

Κι αν δεν είστε ζευγάρι αλλά ψάχνετε ιδιαίτερες δημιουργίες για το βαφτιστήρι σας, η Κωνσταντίνα Κόλλια είναι ο άνθρωπός σας! Εκτός από λαμπάδες μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πλήθος διακοσμητικών ειδών, από ξύλινα πασχαλινά αυγά και φαναράκια ζωγραφισμένα στο χέρι μέχρι καδράκια, φωτιστικά, αλλά και χειροποίητα αξεσουάρ.

%cf%84%ce%bf-infowoman-gr-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-1-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%802

Λίγα λόγια για τη δημιουργό

Η Κωνσταντίνα Κόλλια γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Συντήρηση Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων. Η κηροποιία σε συνδυασμό με τη ζωγραφική ξεκίνησε ως μια μορφή δημιουργικής ενασχόλησης. Οι δημιουργίες της συνδυάζουν υλικά όπως το κερί, το ξύλο και το ύφασμα. Από το 2004 μέχρι και σήμερα διατηρεί το δικό της εργαστήριο στην Αθήνα.

Δείτε περισσότερα εδώ, στη σελίδα στο Facebook

Το δώρο του διαγωνισμού

%cf%84%ce%bf-infowoman-gr-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-1-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%804

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει τις χειροποίητες λαμπάδες της φωτογραφίας, προσφορά της Κωνσταντίνας Κόλλια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 13:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Ιωάννα Φωτοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει τις χειροποίητες λαμπάδες της φωτογραφίας, προσφορά της Κωνσταντίνας Κόλλια.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 5/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 5/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου - Για 3/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου – Για 5/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου - Για 3/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου – Για 4/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για το Σάββατο 4/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για το Σάββατο 4/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου - Για 3/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου – Για 3/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΛΕΙΠΕΙΣ..» στο «Από Μηχανής» Θέατρο - Για τις 7/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΛΕΙΠΕΙΣ..» στο «Από Μηχανής» Θέατρο – Για τις 7/12

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του