Super Valentine δώρο: 5 ζευγάρια κερδίζουν από ένα γεύμα στο ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ – Οι νικητές!

super-valentine-δώρο-5-ζευγάρια-κερδίζουν-από-ένα-γε

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι επειδή το Infowoman.gr αγαπά τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες μας, σε συνεργασία με το all day sushi-cocktail bar ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ, σας κάνουμε ένα super άγιο-βαλεντίνικο δώρο.

Το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ αποτελεί ένα all day sushi-cocktail bar που σκοπό έχει να σας μεταφέρει νοερά στην Ιαπωνία και να τη σερβίρει κυριολεκτικά στο πιάτο σας. Δημιουργήθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Καλαμαριά. Μετά από μια πορεία 4 ετών κι ενός ακόμα καταστήματος στην ίδια πόλη το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ  αποφάσισε πως θέλει να ταξιδέψει και ξεκίνησε προς νότο. Παρά τις δυσκολίες της διαδρομής σε μια περίοδο δύσκολη για ολόκληρο τον πλανήτη, δε τα παράτησε και κατάφερε να προσγειωθεί στo γαστριμαργικό αεροδρόμιο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, στη διεύθυνση Μ. Γερουλάνου 77, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

super-valentine-%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%bf-5-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b50

Βασικές του αρχές τα φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά καθώς κι η μεγάλη ποικιλία από τις καθημερινές εναλλαγές γεύσεων και πιάτων. Στο ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ θα βρείτε καθημερινά αυθεντική ιαπωνική κουζίνα με πολλές γευστικές επιλογές και σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Οι έμπειροι Sushi Chef του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ  θα σας μεταφέρουν νοερά σε έναν κόσμο γαστριμαργικής ηδονής και υπόσχονται ξεχωριστά και ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια εμπνευσμένα πάντα από το μυστήριο και τα έντονα χρώματα της Άπω Ανατολής.

Η εμβάθυνση στη λεπτομέρεια κι η καθημερινή αναζήτηση της τελειότητας σε καθετί, βασικές αρχές της ιαπωνικής κουλτούρας διατρέχουν φιλοσοφικά και τα πιάτα του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ. Πυλώνες το παραδοσιακό ρύζι (σάρι), τα noodles, η soya sauce και το Wasabi. Πρωταγωνιστές o σολομός, ο τόνος, το λαβράκι, οι γαρίδες, το surimi, το καλαμάρι και το κοτόπουλο. Συμπληρώνουν τη γευστική πανδαισία το λάχανο, η πράσινη πιπεριά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τo αβοκάντο, το σχοινόπρασο, το καρότο, η Sweet chili sauce, η teriyaki sauce, το red masago κ.α. Guest star το μοσχάρι και στο ρόλο του κατασκόπου το τζίντζερ! Τέλος, θα βρείτε μαύρο μπακαλιάρο καθώς το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα sushi bar στη χώρα που τον σερβίρουν.

super-valentine-%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%bf-5-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b52

Στον κατάλογο του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις αλκοόλ με άρωμα Ιαπωνίας όπως παραδοσιακό sake, μπύρες αλλά και premium ποτά όπως vodka, whiskey και Gin. Στο κρασί προσφέρει καλές ετικέτες που έχουν επιλεγεί με γνώμονα το menu ώστε να συνοδεύουν ιδανικά τις μοναδικές sushi γεύσεις.

Το δώρο του διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και 5 τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα τραπέζι, αξίας 30 ευρώ στο ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ.

Οι νικητές του διαγωνισμού

ΑΙΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΙΑΔΗΣ

Σταυρούλα Πετρή

ΓιΩΡΓΙΟΣ ΑΛΤΑΝΗΣ

Μαρία Κουτσώνα

Σημαντική σημείωση: Το τραπέζι δεν είναι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αποτελεί δώρο με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων. Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι και τις 14/2!

Οι νικητές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ στο τηλ. 210 – 9936693 για να προγραμματίσετε την ημέρα που θα πάτε στο μαγαζί.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και 5 τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα τραπέζι, αξίας 30 ευρώ στο ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, στις 14 Φεβρουαρίου 2022 στις 17.00 μμ. θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Super διαγωνισμός: Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει μια εξαιρετική πεζοπορική διαδρομή στα Άνω Δολιανά!
Super διαγωνισμός: Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει μια εξαιρετική πεζοπορική διαδρομή στα Άνω Δολιανά!
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση "ΜΕΦΙΣΤΟ" - Για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου (Οι νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το δάκρυ της Παναγίας…ένας ύμνος για τη Σμύρνη - Τετάρτη 4/1
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το δάκρυ της Παναγίας…ένας ύμνος για τη Σμύρνη – Τετάρτη 4/1
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Λεμόνια” – Για την Τρίτη 27/12
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Λεμόνια” – Για την Τρίτη 27/12 (νικητές)
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Λεμόνια" - Για τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Λεμόνια” – Για τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του