Σούπερ διαγωνισμός: 3 τυχερές κερδίζουν από ένα αντηλιακό προσώπου COVERDERM® – Οι νικητές

σούπερ-διαγωνισμός-3-τυχερές-κερδίζου

Αυτό το καλοκαίρι ο ήλιος θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος με τη σωστή αντηλιακή προστασία από την Coverderm! Ασφαλής και Αποτελεσματική Αντηλιακή Προστασία & After Sun φροντίδα σε 1!

Η σειρά FILTERAY face plus εξασφαλίζει:
   • Ολοκληρωμένη προστασία απ’ όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA/ UVB/ HEVisible (Μπλε φως)/IR. Προστασία έως και 98% από το Μπλε Φως και έως 84% από τις πλέον βλαβερές ακτίνες, τις UVA!
   • Υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία με δείκτες SPF30 & SPF50+.
     • Ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα αφού είναι 100% αδιάβροχα
     • Πρωτοποριακές «2-σε-1» φόρμουλες για αντηλιακή προστασία και ταυτόχρονα after sun φροντίδα: μείωση του οξειδωτικού στρες, αντιγηραντική, ενυδατική, αντι-ερεθιστική και απαλυντική δράση.
     • Εξειδικευμένα για κάθε τύπο επιδερμίδας ξεχωριστά:

      – Κανονική

      – Ξηρή/ευαίσθητη

      – Λιπαρή/ακνεϊκή

     • Τρεις αποχρώσεις για κάθε ανάγκη:

      -Χωρίς χρώμα

      -Light beige

      -Soft brown

     • Vegan σύνθεση!
     • Υποαλλεργικά και κλινικά ελεγμένα.
     • Χωρίς parabens.

Τα προϊόντα COVERDERM® θα τα βρείτε στα Φαρμακεία και σε Επιλεγμένα Καταστήματα Καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%850

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσει ένα αντηλιακό προσώπου Filteray face plus SPF50+ (non tinted) της COVERDERM® – Αξία δώρου: 22,49€

Για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της Coverderm, να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς και για προσφορές μην παραλείψετε να κάνετε follow στη σελίδα τους στο FB CoverdermGR και στο Ιnstagram coverdermgr

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗ

Αγγελική Γρανά

Μαρία Μπάρμπα

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσει ένα αντηλιακό προσώπου Filteray face plus SPF50+ (non tinted) της COVERDERM®

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.