Μία τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα σετ δώρου με προϊόντα από το αρωματοπωλείο Jolie Aromatics

μία-τυχερή-αναγνώστρια-κερδίζει-ένα-σ

Το άρωμά μας είναι η προσωπική σφραγίδα μας. Απλά σκεφτείτε την αντίδρασή σας κάθε φορά που κάποιος σας κάνει κοπλιμέντο για το πόσο ωραία μυρίζετε! Και δεν είναι μόνο αυτό… Κι εσείς οι ίδιες νιώθετε πιο αναζωογονημένες και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όταν επιτέλους έχετε βρει το άρωμα που σας ταιριάζει.

Κι αν δεν τα έχετε καταφέρει ακόμα ή αν έχετε χώρο στο μπουντουάρ σας για ένα νέο άρωμα, το Jolie Aromatics στη Νέα Ερυθραία είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς! Ένα αρωματοπωλείο όπου ο επισκέπτης μεταφέρεται αυτόματα σε έναν θεσπέσιο κόσμο ομορφιάς και περιποίησης. Εκεί θα μπορέσει να δημιουργήσει το δικό του άρωμα, το body mist που φέρει την υπογραφή του, ακόμα και το αρωματικό χώρου της αρεσκείας του.

%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%830

Στο κατάστημα Jolie Aromatics μπορεί κανείς να βρει περιποιημένα σετ δώρου για όσους έχουν πάθος με τις μυρωδιές και αναζητούν μόνο το καλύτερο για την επιδερμίδα τους, αρωματικά κεριά και αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν να κλέβουν την παράσταση. Επιπλέον, η μοντέρνα διακόσμηση θυμίζει έντονα αρωματοπωλείο του Παρισιού, ενώ τα ποιοτικά προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια του, θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή!

Jolie Aromatics

Ελ. Βενιζέλου 88, Νέα Ερυθραία

Τηλ: 211 0128506

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει ένα σετ δώρου με προϊόντα από το αρωματοπωλείο Jolie Aromatics. Το σετ περιλαμβάνει 1 άρωμα (30ml), 1 body mist, 1 shower gel (αφρόλουτρο) και ένα αρωματικό χώρου με το άρωμα της επιλογής σας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Φαίδρα Παπαλουκά

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει ένα σετ δώρου με προϊόντα από το αρωματοπωλείο Jolie Aromatics. Το σετ περιλαμβάνει 1 άρωμα (30ml), 1 body mist, 1 shower gel (αφρόλουτρο) και ένα αρωματικό χώρου με το άρωμα της επιλογής σας.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Απόγνωση" - Για την Παρασκευή 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Απόγνωση” – Για την Παρασκευή 26/5 (νικητές)
Super διαγωνισμός: Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Street Food Festival
Super διαγωνισμός: Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Street Food Festival (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για την Τρίτη 16/5
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για την Τρίτη 16/5 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για τη Δευτέρα 15/5
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για τη Δευτέρα 15/5 (νικητές)
Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!
Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-2-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 7/5 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του