Κερδίστε προϊόντα περιποίησης μαλλιών Scalp Clinix από τη Schwarzkopf

κερδίστε-προϊόντα-περιποίησης-μαλλι

Η σειρά Scalp Clinix από τη Schwarzkopf με βιοτική τεχνολογία έρχεται να προσφέρει μία πλήρως εξατομικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών με απώτερο σκοπό την άμεση θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής.

SCALP CLINIX : Βιοτική τεχνολογία

Το μικροβίωμα του δέρματος είναι αρκετά σημαντικό στη διαμόρφωση της υγείας του τριχωτού. Το μικροβίωμα είναι το σύνολο των μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων, που βρίσκονται στο τριχωτό και στο υπόλοιπο ανθρώπινο σώμα. Όταν τα μικροβιώματα βρίσκονται σε ισορροπία, το δέρμα και το τριχωτό είναι και τα δύο υγιή.

Όταν τα μικροβιώματα είναι σε ένα μη ισορροπημένο περιβάλλον, προβλήματα του τριχωτού όπως πιτυρίδα, φαγούρα, ξηρότητα ακόμα και τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστούν. Με αυτό σαν γνώμονα, η σειρά Scalp Clinix βοηθάει στην υποστήριξη της ισορροπίας του μικροβιώματος, που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις διαφορετικές ανάγκες του τριχωτού.

Η σύνθεση με Βιοτική Τεχνολογία και microbiome active:
  • Βοηθάει στην υποστήριξη της ισορροπίας του μικροβιώματος του τριχωτού για μια βελτιωμένη κατάσταση του τριχωτού
  • Καταπραΰνει & ανακουφίζει το τριχωτό
  • Αφήνει στο τριχωτό μια αίσθηση ενυδάτωσης & ισορροπίας
  • Περιέχει συστατικά που έχουν υποστεί ζύμωση & εκχύλισμα Edelweiss

Το δώρο του διαγωνισμού

Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς προϊόντα της σειράς Scalp Clinix της Schwarzkopf δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού:

Σεμίνα Ευφραιμίδη

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: 

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κέρδισε μία σειρά περιποίησης μαλλιών Scalp Clinix της Schwarzkopf.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr. ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr. καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail.

Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr.) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ΣΛΟΥΘ στο Από Μηχανής Θέατρο - 16/12
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ΣΛΟΥΘ στο Από Μηχανής Θέατρο – 16/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 12/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 12/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα - Για το Σάββατο 11/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για το Σάββατο 11/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα - Για την Παρασκευή 10/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Παρασκευή 10/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 5/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα – Για την Κυριακή 5/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου - Για 3/12
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τους Θωμά Κινδύνη και Μαρία Παπαλάμπρου – Για 5/12

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του