Κερδίστε μία θεραπεία botox μασάζ προσφορά του πολυχώρου ομορφιάς Beauty.Full

κερδίστε-μία-θεραπεία-botox-μασάζ-προσφορ

Η σύγχρονη γυναίκα χαρακτηρίζεται από την ικανότητά της να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως και με επιτυχία! Όμως, υπάρχουν στιγμές που όλες έχουμε ανάγκη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας -ακόμα και να τον κακομάθουμε λιγάκι. Η Γιορτή της Γυναίκας είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας να κάνουμε πράγματα για δική μας ευχαρίστηση.

To botox μασάζ είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να περιποιηθούμε την επιδερμίδα του προσώπου μας. Με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται η μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η λειτουργία των δύο ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Οι ρυτίδες μαλακώνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1-botox-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%810

Beauty.Full

Ανδρούτσου 159 & Σωτήρoς 39, Πειραιάς

Τηλ: 210 4100046

Email: beauty.fullf@yahoo.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει μία (1) θεραπεία botox μασάζ από τον πολυχώρο ομορφιάς Beauty.Full στον Πειραιά για τόνωση, ενδυνάμωση και απαλλαγή των μυών του προσώπου από τη συσσωρευμένη ένταση.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Σοφία Μιχαλοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει μία (1) θεραπεία botox μασάζ από τον πολυχώρο ομορφιάς Beauty.Full στον Πειραιά για τόνωση, ενδυνάμωση και απαλλαγή των μυών του προσώπου από τη συσσωρευμένη ένταση.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Για την Παρασκευή 9/12
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Για την Παρασκευή 9/12
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση, «Τα καλύτερα μας χρόνια», με τους Ελπίδα και Γιάννη Χριστοδουλόπουλο
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση, «Τα καλύτερα μας χρόνια», με τους Ελπίδα και Γιάννη Χριστοδουλόπουλο
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας! - Για τις 8/12
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας! – Για τις 8/12
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δόκτωρ Γκλας» - Για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δόκτωρ Γκλας» – Για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου (νικητές)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση O Υπέροχος Γκάτσμπυ - Για την Κυριακή 4/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση O Υπέροχος Γκάτσμπυ – Για την Κυριακή 4/12 (νικητές)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η κυρία Κλάιν” με την Αιμιλία Υψηλάντη – Για το Σάββατο 3/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η κυρία Κλάιν” με την Αιμιλία Υψηλάντη – Για το Σάββατο 3/12 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του