Κερδίστε μία μάσκα καθαρισμού προσώπου Pure Clay Bright Mask από τη L’Oréal Paris

κερδίστε-μία-μάσκα-καθαρισμού-προσώπ

Καθημερινά η επιδερμίδα του προσώπου μας ταλαιπωρείται από το βαρύ μακιγιάζ και τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να την κρατάμε καθαρή και ενυδατωμένη, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να καταστρέψουμε την ελαστικότητα και τη λάμψη της. Πώς θα τα καταφέρουμε;

Το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας με ένα απαλό καθαριστικό και να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα χρησιμοποιώντας κάποιο scrub, ώστε να συμβάλλουμε στην ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μας. Νομίζατε ότι αυτό ήταν όλο; Όχι βέβαια! Μετά το face scrub, τι καλύτερο από μια μάσκα προσώπου;

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8e%cf%800

Τα εργαστήρια της L’Oréal Paris συνδύασαν 3 είδη αργίλου με εκχυλίσματα λεμονιού Yuzu για ισχυρή δράση καθαρισμού, δημιουργώντας μια εξαιρετικά κρεμώδη μάσκα. Η Pure Clay Bright Mask φέρνει τη δύναμη της απολέπισης από την Ιαπωνία, με βασικό συστατικό το λεμόνι Yuzu, πλούσιο σε οξέα φρούτων. Η επιδερμίδα αποκτά́ ομοιόμορφο τόνο, χάρη στις ήπιες απολεπιστικές ιδιότητες του λεμονιού Yuzu, ενώ ενισχύεται η φυσική της ακτινοβολία σφύζοντας από λάμψη και ζωντάνια.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τη μάσκα καθαρισμού προσώπου Pure Clay Bright Mask της L’Oréal Paris για ομοιόμορφο τόνο και ενίσχυση της φυσικής ακτινοβολίας της επιδερμίδας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Μώραλη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τη μάσκα καθαρισμού προσώπου Pure Clay Bright Mask της L’Oréal Paris για ομοιόμορφο τόνο και ενίσχυση της φυσικής ακτινοβολίας της επιδερμίδας.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 24/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 23/10
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Για Λόγους Τιμής» από τις εκδόσεις Μωβ
Οι νικητές του βιβλίου «Για Λόγους Τιμής» από τις εκδόσεις ΜΩΒ
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-10-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc0
Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Πρελούδιο στον Έρωτα» του Παναγιώτη Μάργαρη
Κερδίστε δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες προσφορά της Let's Ferry
Ο νικητής των δύο εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες προσφορά της Let’s Ferry
Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο εντυπωσιακό Αphrodite Hotel & Suites στη Σάμο!
Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο εντυπωσιακό Αphrodite Hotel & Suites στη Σάμο!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του