Κερδίστε ένα κρεμαστό κόσμημα της εταιρείας Mad Cat!

κερδίστε-ένα-κρεμαστό-κόσμημα-της-ετα

Η Κατερίνα Δεσερή είναι μία ξεχωριστή δημιουργός που εμπνέεται από τη φύση και τους ανθρώπους και προσφέρει εξαιρετικές συλλογές για τη γυναίκα και τον άντρα.

Η αγάπη της για την τέχνη και τα ζώα, την οδήγησε την στη δημιουργία της Mad Cat. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πολιτικών Έργων Υποδομής. Στη συνέχεια φοίτησε στο ESA-Saint Luc Bruxelles, Design Industriel. Όμως σύντομα ανακάλυψε την αγάπη της για την κεραμική και τη ζωγραφική. Έτσι σπούδασε στο Κέντρο Μελέτης Νεότερης Κεραμικής υπό την επίβλεψη του αρχαιολόγου και κεραμιστή Νίκου Λιάρου. Σήμερα τα μαθήματα συνεχίζονται στον τροχό και σε εξιδεικευμένα project υπό την επίβλεψη της αρχαιολόγου και κεραμίστριας Ανθή Θεοδώρου. Έκανε μαθήματα ζωγραφικής στο ARTIA GALLERY υπό την επίβλεψη της εικαστικού Χασιάκου Κωνσταντίνας και σεμινάρια styling στο Stylishious, της fashion and style expert Αλεξάνδρας Κατσαϊτη.

Όλη αυτή την έμπνευση και την φαντασία αποφάσισε να την αποτυπώσει στα χειροποίητα κοσμήματά της. Έτσι παρακολούθησε μαθήματα κατασκευής χειροποίητου σύγχρονου κοσμήματος και έκανε Σεμινάρια Σύγχρονο Κόσμημα και Χυτό & παραγωγικό Κόσμημα.

Εκτός από τα εξαιρετικά πρωτότυπα κοσμήματά της, έχει κάνει εκθέσεις ζωγραφικής όπως PLATFORMS PROJECT ’18 Athens School of fine art, μέλος της ομάδας WE33 ARTIA GALLERYY. Ο πίνακας της «Λιμάνι» παρουσιάζεται στο μυθιστόρημα του Γιώργου Περισανίδη, «Το Παζλ» 2017.

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα Mad Cat στο Facebook και στο Instagram

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα κρεμαστό κόσμημα της εταιρείας Mad Cat με αλυσίδα 925 ασημένια μήκους 60cm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι 6cm, κατασκευασμένο από επαργυρωμένο ορείχαλκο με διακόσμηση υγρού γυαλιού. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Κονδυλία Κουφού

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα κρεμαστό κόσμημα της εταιρείας Mad Cat με αλυσίδα 925 ασημένια μήκους 60cm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι 6cm, κατασκευασμένο από επαργυρωμένο ορείχαλκο με διακόσμηση υγρού γυαλιού.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος – Οι νικητές
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Διαγωνισμός: Η Aveda σου χαρίζει το απόλυτο σετ για τα μαλλιά σου!
Θέλεις πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά; To Infowoman.gr και η Aveda σου χαρίζουν τα προϊόντα των ονείρων σου! Δηλώσε συμμετοχή στον διαγωνισμό
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη που μόλις κυκλοφόρησαν – Οι νικητές
%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%850
Σούπερ διαγωνισμός: 3 τυχερές κερδίζουν από ένα αντηλιακό προσώπου COVERDERM® – Οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του