Ο νικητής των δύο εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες προσφορά της Let’s Ferry

Αποτελούν κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό και κάθε χρόνο σας προσκαλούν να τις επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τους λόγους που οι Κυκλάδες είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο. Εκεί, όπου το γαλάζιο παντρεύεται με το λευκό δημιουργώντας μοναδικά σκηνικά. Και το σήμερα συναντά το χθες στα γραφικά σοκάκια των νησιών και στις απέραντες παραλίες.

Τα Κυκλαδονήσια κρατάνε όλα τους τον χαρακτήρα τους, προσφέροντας στους ταξιδιώτες διαφορετικές εμπειρίες, συγκινήσεις, διασκέδαση και εικόνες. Όμως, όλα τους έχουν τα ίδια χρώματα κι αρώματα.

Και αλήθεια, ποιος δεν θέλει να τα γευτεί και να φορτίσει φέτος το καλοκαίρι του με αρώματα και εικόνες από ένα νησί των Κυκλάδων;

Η Let’s Ferry δίνει σε ένα (1) τυχερό δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες, για να γνωρίσετε όποιο από τα νησιά δεν έχετε προλάβει ακόμα να επισκεφτείτε.

%ce%bf-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%b90

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Ο Κωνσταντίνα Κωστάρα είναι ο τυχερός που κέρδισε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Τα εισιτήρια θα δοθούν με βάση την διαθεσιμότητα που υπάρχει την δεδομένη χρονική περίοδο, με ευκαιρία εξαργύρωσης των εισιτηρίων έως 31/12/2021

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Interview" στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Interview” στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (24-25/02)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (12,13,14/04)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b10
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Απολυμένη» στο Θέατρο Αλκμήνη (14/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του