Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο Αργώ

κερδίστε-δωρεάν-προσκλήσεις-για-την-π

Το έργο του Ρομπέρ Τομά ανέβηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1961 και από τότε παίζεται με επιτυχία στις θεατρικές σκηνές παντού στον κόσμο.

Μια μητέρα, δυο κόρες, μια γιαγιά, μια θεία, μια οικονόμος, μια καμαριέρα και μια απρόσκλητη επισκέπτρια. Οκτώ γυναίκες κι ένας άντρας. Που δεν εμφανίζεται ποτέ. Και ξαφνικά ένας φόνος! Η αναζήτηση του δολοφόνου γίνεται ο καταλύτης στις σχέσεις των γυναικών. Μια μέρα είναι αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά. Και όπως συμβαίνει πάντα και στην πραγματική ζωή, οι αποκαλύψεις βάζουν σε δοκιμασία σχέσεις και χαρακτήρες.

Ένα έργο που συγκεντρώνει όλα τα είδη του θεάτρου. Αστυνομικό, θρίλερ, ψυχολογικό δράμα, σουρεαλιστική κωμωδία. Σε μια γοητευτική παράσταση για τον κόσμο των γυναικών, με έναν άντρα στο βάθος του κάδρου.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Θέατρο Αργώ

Ελευσινίων 15, Αθήνα

(μετρό Μεταξουργείο)

Τηλ: 210 5201684

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο Αργώ, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 18:30 (4 διπλές), την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 21:00 (4 διπλές), την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 20:00 (4 διπλές), το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 21:00 (4 διπλές) και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 19:00 (4 διπλές).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30 π.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 20 τυχεροί νικητές είναι:

Για Τετάρτη 9/1

Μαργαρίτα Κωνσταντινίδου

Γκλαντκα Σβιτλανα

Χάρης Κολόμπος

Αγγελική Πετρίτση

Για Πέμπτη 10/1

Ελένη Ατματζίδη

Δημήτρης Καλογεράκος

Νίτσα Νικίου

Μαγδαληνή Κουκοσα

Για Παρασκευή 11/1

Γρηγόρης Θάνος

Χαρίκλεια Κυργιακου

Ειρήνη Αυδή

Παύλος Πλυτας

Για Σάββατο 12/1

Δήμητρα Βαμβακά

Τζένη Ζορμπά

Πετρούλα Γκιόκα

Ελένη Ντουραντώνη

Για Κυριακή 13/1

Ιωάννα Αλεβιζάκη

Σωτηρία Βρεττού

Μαρία Χρυσανθακοπούλου

Σμαραγδή Δημητριάδου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο Αργώ
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "ΕΞΟΔΟΣ" - Για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “ΕΞΟΔΟΣ” – Για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση O Υπέροχος Γκάτσμπυ – Για την Κυριακή 11/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση O Υπέροχος Γκάτσμπυ – Για την Κυριακή 11/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μπλού – Για την Κυριακή
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μπλού – Για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μπλού – Για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μπλου – Για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η κυρία Κλάιν” με την Αιμιλία Υψηλάντη – Για το Σάββατο 10/12
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η κυρία Κλάιν” με την Αιμιλία Υψηλάντη – Για το Σάββατο 10/12
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Για την Παρασκευή 9/12
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Για την Παρασκευή 9/12 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του