Διαγωνισμοί

Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Επταλφάβητα μυστικά” από τις Εκδόσεις Αγγελάκη, οι νικητές

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αγγελάκη το μυθιστόρημα της Αργυρένιας Πελεκάνου με τίτλο «Επταλφάβητα μυστικά». Ένα διήγημα για μικρούς και μεγάλους, μια ιστορία με ανατρεπτικές αποκαλύψεις, που αποτελεί μαρτυρία όσων νομίζουμε πως γνωρίζουμε, μα και όσων υπάρχουν γύρω μας αλλά αρνούμαστε να δούμε.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα παιδί με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά γεννιέται στην Κύθνο. Ζει ευτυχισμένο με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αγαπά τα άστρα, την Άρκτο, τον Πολικό Αστέρα και τα μυστήρια του ουρανού. Ο πατέρας του το εκπαιδεύει και το παίρνει κάθε μέρα μαζί του για ψάρεμα στα ανοιχτά.

Κανείς τους δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε όταν το αγόρι φτάνει τα επτά του χρόνια. Μια τρικυμία θα είναι η αιτία το παιδί να ακολουθήσει έναν αέναο, θεόσταλτο μίτο, να κάνει ένα ταξίδι μαγικό που θα διαμορφώσει και θα καθορίσει την πορεία της ζωής του.

Ένα ταξίδι με αφετηρία τον ουρανό, τη Μικρή Άρκτο, τους υπόλοιπους αστερισμούς και προορισμό τη γη, παρέα με τις διδαχές του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη και του Πτολεμαίου Ένας λευκός γάτος που μιλά γίνεται φίλος και συνοδοιπόρος του. Μαζί θα ακολουθήσουν μία απρόβλεπτη διαδρομή σε έναν κόσμο που θα τους αποκαλύψει σφραγισμένα μυστικά αιώνων.

To δώρο του διαγωνισμού μας

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και 3 τυχερές/οι θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Επταλφάβητα μυστικά” από τις Εκδόσεις Αγγελάκη

Οι νικητές του διαγωνισμού

Δημονίτσα Μαρία

Μαίρη Κούρτογλου

θεοδώρα Κασφίκη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και 3 τυχερές/οι θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Επταλφάβητα μυστικά” από τις Εκδόσεις Αγγελάκη – Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

32 λεπτά ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

52 λεπτά ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

52 λεπτά ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

1 ώρα ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

3 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

3 ώρες ago