Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Athens Bike Festival (από 31/3 έως και 2/4) – νικητές

Ποιος είπε ότι το ποδήλατο αφορά μόνο τους μεγάλους; Το μέλλον της ποδηλασίας είναι τα παιδιά και σε αυτά πρέπει να επενδύσουμε. Το φετινό, ανανεωμένο Athens Bike Festival το γνωρίζει καλά γι αυτό και ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για όλα τα παιδιά. Άλλωστε, όλα τα παιδιά μέχρι 18 ετών, θα έχουν δωρεάν είσοδο στους χώρους του ABF και τις τρεις ημέρες.

Mαθαίνω αλλά και παίζω με το ποδήλατο!

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Athens Bike Festival προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης ποδηλάτου σε παιδιά. Σε όποιο ποδηλατικό επίπεδο κι αν βρίσκονται, είτε θέλουν να ξεφορτωθούν τις βοηθητικές ρόδες, είτε απλώς να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση και καλύτερη ισορροπία, η ομάδα των εκπαιδευτών του MBike αναλαμβάνει να τα καθοδηγήσει στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ οι γονείς δεν χρειάζεται να φέρουν ποδήλατο, καθώς το ABF έχει ήδη φροντίσει να υπάρχουν αρκετά ποδήλατα της ελληνικής ORIENT. Η διαδικασία εκμάθησης μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 30 λεπτά και μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας επιτόπου και εντελώς δωρεάν.

Μετά το πρόγραμμα ή και χωρίς να το ακολουθήσουν, τα παιδιά μπορούν απλώς να χαρούν τις βόλτες τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Μαθαίνω για το Ποδήλατο με τα My Market

Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για τον κόσμο του ποδηλάτου, ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά δημοτικού, αφιερωμένη στους μικρούς ποδηλάτες του αύριο!

Πώς δημιουργήθηκε το πρώτο ποδήλατο; Πώς εξελίχτηκε στο πέρασμα των χρόνων για να γίνει το όχημα που γνωρίζουμε σήμερα; Ποια είναι τα αθλήματα της ποδηλασίας; Ποια είναι τα είδη των ποδηλάτων; Τι αξεσουάρ πρέπει να έχω; Τι λέει ο ΚΟΚ για το ποδήλατο;

Αυτά και άλλα πολλά σε μια από τις πιο πλήρεις, αναλυτικές και απολαυστικές παρουσιάσεις για το ποδήλατο. Για παιδιά 8 έως 12 ετών!

Οι οπτικοποιημένες παρουσιάσεις θα προβάλλονται όλες τις ημέρες του Athens Bike Festival, ανά 15 λεπτά ενώ δύο φορές την ημέρα, το πρωί στις 12:00 και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνονται ζωντανές παρουσιάσεις από τους εκπαιδευτές του “Πόλεις για Ποδήλατο”. Και φυσικά μην ξεχνάμε τις κληρώσεις δώρων για τους μικρούς ποδηλάτες που θα πραγματοποιούνται την ίδια ώρα!

Μια πρωτοβουλία των My market, με την συνεργασία της ΚΕΔΕ και την τεχνογνωσία του οργανισμού “Πόλεις για Ποδήλατο”, που υλοποιεί το πρόγραμμα.

Athens Bike Festival 2023

31 Μαρτίου με 2 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι, δίνουμε ραντεβού στο Athens Bike Festival 2023, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει στην Αθήνα μετά από τρία χρόνια απουσίας με ένα δυναμικό come back για τρεις ημέρες γεμάτες ποδήλατο.

Ό,τι κι αν ψάχνεις γύρω από το ποδήλατο, θα το βρεις στο Athens Bike Festival:

Νέα μοντέλα: Προτάσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ

E-bikes: Τα πάντα για τη νέα αγορά της ηλεκτροκίνητης υποβοήθησης

Micromobility & scooters: Ελαφριά και ευέλικτα οχήματα που αλλάζουν τη μετακίνηση

Δοκιμές ποδηλάτων: Γιατί είπαμε ότι για να το αγαπήσεις, πρέπει να το γνωρίσεις!

Ποδηλατικός τουρισμός: Γνωρίστε επιλογές και επιλέξτε προορισμούς

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά το Athens Bike Festival 2023 προτείνει μια σειρά από ζωντανά Workshop, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί σας λύνουν απορίες γύρω από διάφορα θέματα – από το πώς αλλάζω λάστιχο ως το πώς φροντίζω τα υδραυλικά μου δισκόφρενα.

Παράλληλα, εισάγουμε τη σειρά «Bike Talks» και προσκαλούμε διαφορετικούς ομιλητές να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους σχετικά με – τι άλλο; – το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του.

Τέλος, προσκαλούμε τις ίδιες τις εταιρείες, μέσα από τη σειρά ομιλιών «Tech Talks» να μας παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα και τις τάσεις από τον χώρο του ποδηλάτου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και εκπλήξεις από το ανανεωμένο Athens Bike Festival, τη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Athens Bike Festival 2023 | 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου | Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Πληροφορίες

Ημέρες λειτουργίας:

Παρασκευή 31 Μαρτίου: Πρωί – Μόνο για εμπόρους & δημοσιογράφους

Παρασκευή 31 Μαρτίου απόγευμα, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023: Ημέρες κοινού

Ώρες λειτουργίας:

18:00 – 21:00 – Παρασκευή

10:00 – 21:00 – Σάββατο, Κυριακή

Είσοδος:

2.5 € Early Bird – Viva tickets

5 € γενική είσοδος

Το δώρο του διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε για να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για να επισκεφθείτε το Athens Bike Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ (από 31/3 – 2/4). Η πρόσκληση είναι για ενήλικες και καλύπτει μια μόνο ημέρα επίσκεψη στο χώρο.

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 16.00 μμ.

Οι νικητές του διαγωνισμού

Αθηνά Ιντζεκώστα

Μαρία Φουρουσίδου

Παρασκευή Βιδαλη

Μαρία Μπαχού

Αντώνης Καλαρίδης

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 16.00 μμ. θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Μενεγάκη – Mega: Τέλος εποχής

H Ελένη Μενεγάκη προτίμησε να ενημερώσει η ίδια τους συνεργάτες για την αποχώρησή της από…

15 λεπτά ago

Πρέβεζα: Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες και της άρπαξαν… 190.000 ευρώ!

Θύμα μίας αδιανόητης απάτης έπεσε μια 50χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία πείστηκε να δώσει…

14 ώρες ago

Κωνσταντίνος Παππάς: «Θανάσης Βέγγος: Οκτώ ταινίες – Εξήντα χρόνια ιστορίας»

Ο Κωνσταντίνος Παππάς υπογράφει το νέο βιβλίο του «Θανάσης Βέγγος: Οκτώ ταινίες - Εξήντα χρόνια…

14 ώρες ago

Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε ξεκινά και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Σε ισχύ τίθεται από την Πέμπτη 25 Απριλίου το πασχαλινό εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών…

15 ώρες ago

Ανάσα ανακούφισης! Μια νέα μελέτη δείχνει ότι χρειαζόμαστε τη μισή άσκηση απ΄ότι οι άνδρες για να είμαστε υγιείς

Επιτέλους να και μια διαφορά μεταξύ των φύλων που λειτουργεί υπέρ μας! Μια νέα μελέτη…

15 ώρες ago

Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers – «Ραβασάκι» σε 20 Έλληνες

Στο στόχαστρο των αρμόδιων ευρωπαϊκών υπηρεσιών βρίσκονται οι influencers, καθότι διαπιστώνεται ολοένα και συχνότερα ότι…

16 ώρες ago