Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “ΕΞΟΔΟΣ” – Για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (νικητές)

κερδίστε-4-διπλές-προσκλήσεις-για-την-π

Η “ΕΞΟΔΟΣ” είναι η μουσική παράσταση της Φένιας Παπαδόδημα σε συνομιλία με την ζωγραφική έκθεση «Ανέστιοι προσφεύγοντες» του Γιώργου Κόρδη. Για πρώτη φορά ο Γεράσιμος Γεννατάς ταυτίζεται με τον Γιώργο Σεφέρη, διαβάζοντας επί σκηνής ημερολόγια και προσωπικές επιστολές του ποιητή προς τον Ζήσιμο Λορεντζάτο, τον «Ζη».

Κείμενα που γράφτηκαν στην αρχή της θητείας του Σεφέρη ως διπλωματικός ακόλουθος στην Άγκυρα (1948- 1951) και που αντικατοπτρίζουν τόσο τα ιστορικά αδιέξοδα της Ελλάδας όσο και τα προσωπικά του αδιέξοδα, καθώς τα μοιράζεται με τον μοναδικό ίσως σταθερό κι αγαπημένο φίλο του μέσα στις δεκαετίες, τον συγγραφέα και δοκιμιογράφο, Ζήσιμο Λορετζάτο.

Η Φένια Παπαδόδημα και ο Γεράσιμος Γεννατάς, ως «Ζη» και «Σε», συνδέουν την ιστορία της «Εξόδου» των Ελλήνων της Ασίας, με την Αθήνα του σήμερα. Τους Αθηναίους αστούς. Τους «αποίκους» όπως τους αποκαλεί ο Ζήσιμος Λορεντζάτος, του 2022, που «έχουν φανερά χάσει κάθε προσωπική μνήμη για την γη τους»¨.

Τα κείμενα της παράστασης, «Τρεις μέρες στα μοναστήρια της Καππαδοκίας», του Γιώργου Σεφέρη, γράμματα από την αλληλογραφία του με τον Ζήσιμο Λορεντζάτο 1948-1968, αναφορές στο ημερολόγιο της Σόφης Μανουσάκη Αναστασιάδη «Μνήμες Καππαδοκίας», καθώς και αληθινές μαρτυρίες προσφύγων από την έκδοση «Έξοδος» του Κέντρου Μικρασιατικών σπουδών, αποτελούν ένα ενιαίο σώμα που αναπτύσσεται μουσικά.

Πληροφορίες

Συντελέστες

Φένια Παπαδόδημα: Πρωτότυπη μουσική/ Σκηνοθεσία- Ερμηνεία- Φωνή

Γιώργος Κόρδης : Ψηφιακή ζωγραφική

Γεράσιμος Γεννατάς : Ερμηνεία

Ελένη Ποζατζίδου : Eρμηνεία- φωνή

Θωμάς Μελετέας: Ούτι

Γωγώ Ξαγαρά: Άρπα

Ήβη Παπαθανασίου : Τσέλο

Γιώργος Παλαμιώτης: Ηχητικά τοπία – Ενορχήστρωση

Φένια Παπαδόδημα : Επιλογή κειμένων – Δραματουργία

Καλλιόπη Σωτηρίου : Βοηθός σκηνοθέτη

Στέβη Κουτσοθανάση: Φωτισμοί

Κώστας Φούντας: Video

Ελένη Κουρή: φωτογραφία

Χρύσα Ματσαγκάνη: Επικοινωνία

Πληροφορίες Παράστασης

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη: 5/6, 12/13,19/20, 26/27 Δεκεμβρίου

Έναρξη: 9.00 μμ

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

Θέατρο ΕΛΕΡ

Φρυνίχου 10, Αθήνα

Τηλ. 21 1735 3928

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-4-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800

Tο δώρο του διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “ΕΞΟΔΟΣ” στο θέατρο ΕΛΕΡ – Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Οι νικητές του διαγωνισμού

ΜΑΡΙΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

Δημήτρης Γεωργούσης

Ντόρα Τουμπέκη

Μαρία Κουρεμένου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “ΕΞΟΔΟΣ” στο θέατρο ΕΛΕΡ – Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στις 11 πμ. θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, "Το Κιβώτιο" - Για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, “Το Κιβώτιο” – Για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Super διαγωνισμός: Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει μια εξαιρετική πεζοπορική διαδρομή στα Άνω Δολιανά!
Super διαγωνισμός: Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει μια εξαιρετική πεζοπορική διαδρομή στα Άνω Δολιανά!
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση "ΜΕΦΙΣΤΟ" - Για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου
Κερδίστε 5 διπλές για την παράσταση “ΜΕΦΙΣΤΟ” – Για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου (Οι νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το δάκρυ της Παναγίας…ένας ύμνος για τη Σμύρνη - Τετάρτη 4/1
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το δάκρυ της Παναγίας…ένας ύμνος για τη Σμύρνη – Τετάρτη 4/1
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Λεμόνια” – Για την Τρίτη 27/12
Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Λεμόνια” – Για την Τρίτη 27/12 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του