Κερδίστε 3 θεραπείες αντιγήρανσης Fast Rejuvenation από το Ιατρείο του Δρ. Νεκτάριου Ντουντουλάκη

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία καλή ευκαιρία να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό μας. Σχεδόν όλες συναντάμε καθημερινά πολλές δυσκολίες στη δουλειά και την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μας διακατέχει κούραση και μεγάλη ανασφάλεια. Όλες αξίζουμε, για όλα όσα έχουμε καταφέρει για εμάς και τους αγαπημένους μας, να προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα δώρο, μία επιβράβευση.

Οι ιατρικές θεραπείες ομορφιάς, φροντίδας και αναζωογόνησης, θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα, να νιώσουμε όμορφα με εμάς τις ίδιες πρωτίστως, αλλά και με τους άλλους. Αξίζει να δείξουμε και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι τον αγαπάμε!

Σήμερα η πλαστική χειρουργική, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των ιατρικών μηχανημάτων και των ιατρικών προϊόντων και φαρμάκων, έχοντας την πλήρη ιατρική γνώση του κάθε προβλήματος στην κάθε περιοχή, μπορεί πλέον να κάνει θαύματα. Στα χέρια των ειδικών πλαστικών χειρουργών, χωρίς επιπλοκές, χωρίς παρενέργειες και χωρίς αντενδείξεις, με την προοπτική της αποφυγής μίας επέμβασης, ή την ελαχιστοποίηση αυτής στην περίπτωση που η χειρουργική αντιμετώπιση κριθεί αναπόφευκτη, το πρόβλημα που σας απασχολεί μπορεί να αντιμετωπιστεί ανώδυνα και με ασφάλεια.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-3-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7%cf%82-fast-rejuvenation0

Στο ιατρείο του Δρ. Νεκτάριου Ντουντουλάκη που διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό σήμερα, θα συναντήσετε τους πιο αξιόπιστους, εχέμυθους και καταρτισμένους συνεργάτες. Όλοι είναι στη διάθεσή σας, με βάση την ειδικότητα τους, για να σας βοηθήσουν, με ευγένεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, να προσεγγίσετε το πρόβλημά σας από κάθε πλευρά.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσετε ένα ιατρικό και θεραπευτικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης Fast Rejuvenation, προσφορά του Ιατρείου του Δρ. Νεκτάριου Ντουντουλάκη. To ιατρικό και θεραπευτικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης Fast Rejuvenation περιλαμβάνει μία θεραπεία ιατρικής απολέπισης, μία μεσοθεραπεία και μία θεραπεία φωτοανάπλασης και αντιγήρανσης. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Ναταλία Βρουβάκη

Αργυρώ Παπάζογλου

Βίκυ Κικιβαρακη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσετε ένα ιατρικό και θεραπευτικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης Fast Rejuvenation, προσφορά του Ιατρείου του Δρ. Νεκτάριου Ντουντουλάκη. To ιατρικό και θεραπευτικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης Fast Rejuvenation περιλαμβάνει μία θεραπεία ιατρικής απολέπισης, μια μεσοθεραπεία και μία θεραπεία φωτοανάπλασης και αντιγήρανσης.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός συγκέντρωσε 921 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Interview" στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Interview” στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (24-25/02)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (12,13,14/04)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b10
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Απολυμένη» στο Θέατρο Αλκμήνη (14/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του