Διαγωνισμός “Be my Valentine”: Κερδίστε ένα χαλαρωτικό διήμερο στο Alkyon Resort Hotel & Spa

διαγωνισμός-be-my-valentine-κερδίστε-ένα-χαλαρ

Ο πιο ερωτικός μήνας του έτους είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση για τις 14 Φεβρουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει, με τους δεσμευμένους να προετοιμάζονται πυρετωδώς για να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα με το άλλο τους μισό -αλλά και τους singles… γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει η μοίρα!

Εάν δεν έχετε ακόμα σκεφτεί πώς να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Infowoman.gr έχει εξασφαλίσει μία υπέροχη και εναλλακτική πρόταση για εσάς. Το Alkyon Resort Hotel & Spa γιορτάζει τo μήνα των ερωτευμένων και χαρίζει σε έναν τυχερό αναγνώστη μας μια ξεχωριστή εμπειρία, για να απολαύσει μαζί με το ταίρι του την τέλεια ημέρα για τη ρομαντική αυτή γιορτή.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-be-my-valentine-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%810

Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, και με εύκολη πρόσβαση από την εθνική οδό. Αποτελείται από 12 κτίρια με 139 δωμάτια και 26 υπερπολυτελείς σουίτες και παρέχει στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να του εξασφαλίσουν την αίσθηση χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας, διασφαλίζοντας συγχρόνως μια άνετη και υψηλού επιπέδου διαμονή.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα διήμερο στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa και να επωφεληθείτε του πακέτου “Be my Valentine”. To πακέτο ισχύει για το διάστημα από 15 έως 28/2/2018 αναλόγως της διαθεσιμότητας και κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο. Εξαιρείται η περίοδος 16-19/2/2018.

Ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός νικητής είναι:

Δανάη Πλουμίδη

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-be-my-valentine-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%812

Το πακέτο “Be my Valentine” περιλαμβάνει:

 • Διαμονή 2 ατόμων σε Executive δωμάτιο (1 διανυκτέρευση)
 • Πλούσιο πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό
 • Δείπνο στο Sky Bar Restaurant
 • Κάθε Σάββατο, live μουσική διασκέδαση
 • Lazy Check-out, Αναχώρηση στις 16:00, αναλόγως της διαθεσιμότητας

Στo δωμάτιο:

 • Σοκολατάκια
 • 1 φιάλη κρασί
 • Free Wi-Fi

Στο βραβευμένο Spa Center:

 • Σάουνα, Χαμάμ και θερμαινόμενο Jacuzzi
 • Πρόγραμμα χαλάρωσης με ταυτόχρονη χρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και ατμόλουτρο, μέσα στην υπερσύγχρονη κάψουλα του Spa Jet (διάρκεια 30’)
 • Ελεύθερη χρήση Γυμναστηρίου και εσωτερικής θερμαινόμενης Πισίνας
 • 15% έκπτωση στις ala carte περιποιήσεις προσώπου & σώματος
 • Δυνατότητα επιλογής “Be my Valentine” Spa Suite Package (θεραπεία ευεξίας και περιποίησης spa για δύο) σε ειδική τιμή

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-be-my-valentine-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%814

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα διήμερο στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa και να επωφεληθείτε του πακέτου “Be my Valentine”. To πακέτο ισχύει για το διάστημα από 15 έως 28/2/2018 αναλόγως της διαθεσιμότητας και κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο. Εξαιρείται η περίοδος 16-19/2/2018.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το μικρό εργοστάσιο της Ευτυχίας" από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το μικρό εργοστάσιο της Ευτυχίας” από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Κυριακή 22/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Κυριακή 22/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για το Σάββατο 21/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για το Σάββατο 21/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Παρασκευή 20/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Παρασκευή 20/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 19/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 19/5, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του