5 τυχεροί κερδίζουν συμπληρώματα διατροφής Lanes για έλεγχο του βάρους και επαναφορά της σιλουέτας

5-τυχεροί-κερδίζουν-συμπληρώματα-διατ

Η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου πλησιάζει κι εμείς ήδη προετοιμαζόμαστε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, τις χειμερινές εξορμήσεις μας και φυσικά τα εορταστικά καλέσματα που δεν είναι λίγα κάθε χρόνο.

Ως λαός δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο εορταστικό τραπέζι, καθώς αποτελεί σημείο συνάντησης ολόκληρης της οικογένειας. Μπορεί λοιπόν να μετράμε αντίστροφα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να ανυπομονούμε να γευτούμε την καθιερωμένη γαλοπούλα και τη βασιλόπιτα, όμως κάθε χρόνο είναι σχεδόν βέβαιο ότι την επόμενη μέρα το έχουμε κιόλας μετανιώσει.

Φέτος, τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα συμπληρώματα διατροφής Lanes για έλεγχο του σωματικού βάρους και άμεση επαναφορά της σιλουέτας. Το Kcaligram Feel Free βοηθά στη δέσμευση των λιπαρών συστατικών του γεύματος πριν απορροφηθούν από τον οργανισμό, ενώ το Kcaligram 7Days είναι ιδανικό για όσους αισθάνονται ότι «ξέφυγαν» την περίοδο των γιορτών και θέλουν να επανέλθουν.

Kcaligram Feel Free για έλεγχο του βάρους

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%840

Το Kcaligram Feel Free είναι ο έκτακτος σύμμαχος πριν από την κατανάλωση κάθε πλούσιου σε λιπαρά γεύματος. Χάρη στις ιδιότητες των συστατικών του συμβάλλει στον περιορισμό των προσλαμβανομένων θερμίδων. Περιέχει αλφα-κυκλοδεξτρίνη, που έχει την ιδιότητα να βοηθά στη δέσμευση των λιπαρών συστατικών του γεύματος, πριν απορροφηθούν από τον οργανισμό. Έτσι, αποφεύγεται η πρόσληψη επιπλέον θερμίδων με αποτέλεσμα τη διατήρηση της σιλουέτας.

Kcaligram 7Days για άμεση επαναφορά της σιλουέτας

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%842

Το Kcaligram 7Days είναι ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος για 7 ημέρες, το οποίο χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες επιλεγμένων φυτικών συστατικών, βοηθά στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών που δημιουργούν φούσκωμα στο σώμα, ενώ συγχρόνως ενισχύει τον μεταβολισμό συμβάλλοντας στον έλεγχο βάρους. Συνιστάται σε όσους αισθάνονται ότι «ξέφυγαν» και θέλουν να επανέλθουν, σε όσους αισθάνονται φούσκωμα και πρήξιμο που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών, αλλά και σαν ξεκίνημα για προετοιμασία του οργανισμού για δίαιτα αδυνατίσματος.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε (5) τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν δύο συσκευασίες συμπληρωμάτων διατροφής Lanes. Πρόκειται για το Kcaligram Feel Free για έλεγχο του βάρους και το Kcaligram 7Days για άμεση επαναφορά της σιλουέτας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

Ευγενία Χάννα

Αικατερίνη Γκιντίκα

Μαρία Τσακιράκη

Άννα Καλυβίτη

Ελένη Κιουράνη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε (5) τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν δύο συσκευασίες συμπληρωμάτων διατροφής Lanes. Πρόκειται για το Kcaligram Feel Free για έλεγχο του βάρους και το Kcaligram 7Days για άμεση επαναφορά της σιλουέτας.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος – Οι νικητές
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Διαγωνισμός: Η Aveda σου χαρίζει το απόλυτο σετ για τα μαλλιά σου!
Θέλεις πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά; To Infowoman.gr και η Aveda σου χαρίζουν τα προϊόντα των ονείρων σου! Δηλώσε συμμετοχή στον διαγωνισμό
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη που μόλις κυκλοφόρησαν – Οι νικητές
%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%850
Σούπερ διαγωνισμός: 3 τυχερές κερδίζουν από ένα αντηλιακό προσώπου COVERDERM® – Οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του