5 τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ με προϊόντα από τη σειρά Oil in Lotion της NIVEA

5-τυχεροί-κερδίζουν-από-ένα-σετ-με-προϊό

Η ανάγκη για ενυδάτωση είναι εξαιρετικά σημαντική, πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι που η ζέστη και ο ήλιος ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Η NIVEA με την αγαπημένη σειρά Oil in Lotion έρχεται για να καλύψει την ανάγκη αυτή με τον καλύτερο και τον πιο… αρωματικό τρόπο!

Τα υπέροχα αρώματα της σειράς NIVEA Oil in Lotion σε συνδυασμό με τα πλούσια έλαια που περιέχει, έφεραν την επανάσταση στην ενυδάτωση. Η μοναδική σύνθεση της σειράς μεταμορφώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λαμπερή κι ενυδατωμένη για 24 ώρες. Χάρη στα καινοτόμα συστατικά και τα αισθησιακά της αρώματα, έγινε το απαραίτητο καλλυντικό σώματος.

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c0
Orange Blossom & Avocado Oil

Φέτος το καλοκαίρι, η μοναδική σειρά NIVEA Oil in Lotion μας παρουσιάζει τη NIVEA Oil in Lotion Orange Blossom & Avocado Oil που χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχο άρωμα ανθού πορτοκαλιάς, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει χωρίς να αφήνει τη δυσάρεστη αίσθηση λιπαρότητας. Η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια φορά και ενισχύει τη νέα λοσιόν της σειράς, με έλαιο Avocado που ενυδατώνει μοναδικά την επιδερμίδα, ενώ απορροφάται γρήγορα κι έτσι απολαμβάνουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση.

Η σειρά NIVEA Oil in Lotion περιλαμβάνει:

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c2
Rose & Argan Oil

Απολαυστική εμπειρία φροντίδας σε έναν αρμονικό συνδυασμό φυσικού ελαίου Argan σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα, με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου.

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c4
Vanilla & Almond Oil

Μοναδική περιποίηση χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου ελαίου Αμυγδάλου σε λοσιόν που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας.

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c6
Cherry Blossom & Argan Oil

Η απόλυτη φροντίδα της NIVEA ενισχύεται από το πολύτιμο έλαιο Jojoba σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα άνθους κερασιάς.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε (5) τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σετ με προϊόντα NIVEA. Κάθε σετ περιλαμβάνει τα τέσσερα προϊόντα της σειράς NIVEA Oil in Lotion (Orange Blossom & Avocado Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Argan Oil) και την κλασική NIVEA Crème για αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Aναστασία Σωτηροπούλου

2.Βασω Κορδονούρη

3.Κωνσταντίνα Στρατομήτρου

4.Χαρίκλεια Κυργιάκου

5. Χρυσούλα Αιαντοπούλου

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε (5) τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σετ με προϊόντα NIVEA. Κάθε σετ περιλαμβάνει τα τέσσερα προϊόντα της σειράς NIVEA Oil in Lotion (Orange Blossom & Avocado Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Argan Oil) και την κλασική NIVEA Crème για αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

 

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Απόγνωση" - Για την Παρασκευή 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Απόγνωση” – Για την Παρασκευή 26/5 (νικητές)
Super διαγωνισμός: Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Street Food Festival
Super διαγωνισμός: Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Street Food Festival (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για την Τρίτη 16/5
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για την Τρίτη 16/5 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για τη Δευτέρα 15/5
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Τρικυμία στο Μουσούρη – Για τη Δευτέρα 15/5 (νικητές)
Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!
Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-2-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 7/5 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του