5 τυχερές κερδίζουν αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα από την COVERDERM® αξίας 43 ευρώ

5-τυχερές-κερδίζουν-αντηλιακά-για-πρόσ

Τον αναπολούμε τον χειμώνα, τον αποζητούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι που μπορούμε να τον απολαύσουμε γίνεται ξαφνικά «εχθρός». Όμως ο ήλιος είναι δώρο! Δυναμώνει τα οστά, καθώς η επαφή μαζί του ευνοεί την παραγωγή της βιταμίνης D. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου μας, καθώς επηρεάζει τη μελατονίνη, την ορμόνη που μας βοηθά να κοιμόμαστε. Μας δίνει το αίσθημα της ευεξίας και της αισιοδοξίας, αφού ανεβάζει τα επίπεδα της «ορμόνης της χαράς», όπως αποκαλείται η σεροτονίνη. Και εν τέλει μας ομορφαίνει!

Αξίζει λοιπόν να τον κάνουμε σύμμαχο! Πώς μπορούμε να τον φέρουμε στα μέτρα μας; Με συνετή έκθεση και το σωστό αντηλιακό!

Γι’ αυτό φυσικά έχει φροντίσει η COVERDERM με τη σειρά FILTERAY που παρέχει απόλυτα ασφαλή, αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο σε πρόσωπο και σώμα. Το Infowoman.gr βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αναγνωστών του και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, εξασφαλίζοντας πάντα τα καλύτερα και σαφώς δοκιμασμένα προϊόντα.

FILTERAY face plus SPF50+

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%830

Το FILTERAY face plus SPF50+ της COVERDERM® εξασφαλίζει εγγυημένη ολοκληρωμένη προστασία απ’ όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA/UVB/ΙR/HEVisible (ορατό μπλε φως).

Εντυπωσιακά ενισχυμένη προστασία από τις πιο βλαβερές ακτίνες, τις UVA. Προστασία με τιμές από σχεδόν 2 φορές υψηλότερες (SPF 30) μέχρι σχεδόν 3 φορές (SPF 50+) από τις τιμές που προτείνονται από τις επίσημες συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μοναδική ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα, αφού είναι 100% αδιάβροχο.

FILTERAY body plus deep tan spray SPF30

5-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%832

Το FILTERAY body plus deep tan spray SPF30 της COVERDERM® είναι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές UVA και UVB ακτίνες. Ενισχυμένη προστασία από τις πιο βλαβερές ακτίνες, τις UVA. Μοναδική ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα, αφού πρόκειται για προϊόν 100% αδιάβροχο.

Απόλυτα πρωτοποριακές «2-σε-1» φόρμουλες που συνδυάζουν την αποτελεσματική αντηλιακή προστασία με δυναμικά συστατικά που προσφέρουν στην επιδερμίδα εντυπωσιακή after-sun φροντίδα: αντιοξειδωτική δράση, βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, αντι-ερεθιστική και απαλυντική δράση. Εγγυάται πιο έντονο μαύρισμα, έως και 65% σε 11 μόνο μέρες, χάρη σε μια φόρμουλα ενισχυμένη με ειδικά συστατικά που επιταχύνουν το μαύρισμα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 5 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν αντηλιακά προϊόντα από τη σειρά FILTERAY της COVERDERM®. Πρόκειται για το FILTERAY face plus SPF50+ και το FILTERAY body plus deep tan spray SPF30.

Για να μαθαίνετε περισσότερα νέα για τα προϊόντα της COVERDERM® ακολουθήστε τη σελίδα της εταιρείας στο Instagram.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

Στεφανία Σαντούκα

Νεραντζιά Δαγκλή

Ζέφη Χατζηπαλαμουτζή

Αγγελική Κολαζά

Κυριακή Ιντζεΐδου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 5 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν αντηλιακά προϊόντα από τη σειρά FILTERAY της COVERDERM®. Πρόκειται για το FILTERAY face plus SPF50+ και το FILTERAY body plus deep tan spray SPF30.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

#coverderm #sunscreen #skincare #spf #sunblock #beauty #skincareroutine #sunprotection #sunscreenspf #suncare #suncream #tan #tanning #spraytanning #bronze

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις Εκδόσεις Μύρτος – Οι νικητές
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Το Infowoman.gr σας χαρίζει τα ωραιότερα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού!
Διαγωνισμός: Η Aveda σου χαρίζει το απόλυτο σετ για τα μαλλιά σου!
Θέλεις πιο πυκνά και λαμπερά μαλλιά; To Infowoman.gr και η Aveda σου χαρίζουν τα προϊόντα των ονείρων σου! Δηλώσε συμμετοχή στον διαγωνισμό
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη
Super διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αγγελάκη που μόλις κυκλοφόρησαν – Οι νικητές
%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%850
Σούπερ διαγωνισμός: 3 τυχερές κερδίζουν από ένα αντηλιακό προσώπου COVERDERM® – Οι νικητές
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς» – Για την Κυριακή 5/6, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του