3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα σετ με προϊόντα SANITAS

3-τυχεροί-αναγνώστες-κερδίζουν-από-ένα

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο έντονοι που το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ένα ακατάστατο σπίτι. Σκεφτείτε τι θα κάνατε αν, κάθε μέρα που γυρνούσατε από τη δουλειά στο σπίτι, δεν είχατε την πολύτιμη βοήθεια των προϊόντων SANITAS. Κι αυτό γιατί από τα πιο απλά μέχρι τα περίπλοκα, στο μαγείρεμα ή την καθαριότητα, σε έναν γεμάτο νεροχύτη ή στο πάτωμα, η SANITAS δρα αποτελεσματικά και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας.

Με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, η SANITAS προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να είναι #olapioapla. Κι επειδή όπως έχουμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν, μας αρέσει να μοιραζόμαστε κάθε νέα μας ανακάλυψη μαζί σας, προσφέρουμε προϊόντα SANITAS σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του Infowoman.gr!

Κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα έρευνας και εκτεταμένων εργαστηριακών ελέγχων και χαρακτηρίζεται από σύνθεση υψηλής ποιότητας και αντοχής, που δίνει ασφάλεια σε όλες τις χρήσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για τη συσκευασία των τροφίμων και τις σακούλες απορριμμάτων.

Τα δώρα του διαγωνισμού

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b10

Χάρη στην αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™ ψήνουμε ξανά και ξανά χωρίς να κολλάνε τα φαγητά και να λερώνουμε τα σκεύη, ενώ χάρη στην επιφάνεια προστασίας SANITAS Teflon™ για φούρνους κρατάμε το φούρνο μας καθαρό.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b12

Το πλύσιμο των πιάτων δεν μας στερεί πλέον χρόνο από την καθημερινότητα χάρη στο σύστημα καθαρισμού SΑNITAS Dishmatic, που κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι χωρίς να ταλαιπωρούνται τα χέρια μας.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b14

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα SANITAS. Κάθε σετ περιλαμβάνει τη συλλεκτική ποδιά μαγειρικής SANITAS, την αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™, την επιφάνεια προστασίας φούρνου SANITAS Teflon™ και το σφουγγαράκι με λαβή SΑNITAS Dishmatic.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχεροί νικητές είναι:

Γιώργος Τεκελής

Κλειώ Σουλιώτη

Γεώργιος Λαδάς

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα SANITAS. Κάθε σετ περιλαμβάνει τη συλλεκτική ποδιά μαγειρικής SANITAS, την αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™, την επιφάνεια προστασίας φούρνου SANITAS Teflon™ και το σφουγγαράκι με λαβή SΑNITAS Dishmatic.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Σχετικά Άρθρα
«Frida ΚΙ ΑΛΛΟ»: Η συναρπαστική ζωή της Frida Kahlo επί σκηνής, ξανά!
Κερδίστε προσκλήσεις για την εκπληκτική παράσταση «FRIDA ΚΙ ΑΛΛΟ» – Σημαντική ενημέρωση!
Κερδίστε προσκλήσεις για την εκπληκτική παράσταση «FRIDA ΚΙ ΑΛΛΟ» - Για τη Δευτέρα 17/1
Κερδίστε προσκλήσεις για την εκπληκτική παράσταση «FRIDA ΚΙ ΑΛΛΟ» – Σημαντική ενημέρωση!
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Το Τέρας κι εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη – Για την Κυριακή 16/1
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Το Τέρας κι εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη – Για την Κυριακή 16/1
"Το Τέρας κι εγώ": Το μπεστ-σέλερ του Σταμάτη Μαλέλη ανεβαίνει για έκτη χρονιά στο Θέατρο «ΠΡΟΒΑ»
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Το Τέρας κι εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη – Για το Σάββατο 15/1
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “ΤΖΕΜ” στο Studio Μαυρομιχάλη – Για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “ΤΖΕΜ” στο Studio Μαυρομιχάλη – Για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου
Διαγωνισμός: Δύο τυχεροί κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου, «Οδηγός θεραπείας από το βιασμό»
Νέος διαγωνισμός: Δύο τυχεροί κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου, «Οδηγός θεραπείας από το βιασμό»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του