3 τυχερές κερδίζουν ένα σετ περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Hairmony των καλλυντικών Dalon

3-τυχερές-κερδίζουν-ένα-σετ-περιποίηση

Μαζί με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικές με τα προϊόντα που φροντίζουν να διατηρούν υγιές το τριχωτό της κεφαλής μας. Σύμμαχός μας σε αυτή την αποστολή είναι τα ελληνικά καλλυντικά Dalon, με τα προϊόντα καθημερινής χρήσης που συμβάλλουν στην υγεία και τη φροντίδα των μαλλιών μας.

Το Infowoman.gr νοιάζεται για εσάς και προσφέρει 3 υπέροχα σετ πραγματικής φροντίδας και περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Hairmony των καλλυντικών Dalon, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης, έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη μεταξιού και ένα λάδι μαλλιών με πολύτιμα φυτικά συστατικά για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b70
Ορός μαλλιών με κερατίνη Hairmony

Ορός μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει φυσική λάμψη και απαλότητα. Προστατεύει από το φριζάρισμα.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b72
Ορός μαλλιών με μετάξι Hairmony

Ορός μαλλιών με πρωτεΐνη μεταξιού. Συμβάλλει στην αναδόμηση, την ενυδάτωση και την προστασία της τρίχας ενώ ταυτόχρονα προσδίδει φυσική λάμψη και μεταξένια υφή.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b74
Λάδι μαλλιών με φυτικά εκχυλίσματα Hairmony

Λάδι μαλλιών με πολύτιμα φυτικά συστατικά για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Προστατεύει από το φριζάρισμα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 υπέροχα σετ πραγματικής φροντίδας και περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Hairmony των καλλυντικών Dalon. Κάθε σετ περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης, έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη μεταξιού και ένα λάδι μαλλιών με πολύτιμα φυτικά συστατικά για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Κατερίνα Κατσανά

Μαρία Λόντου

Ελένη Γατσά

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 υπέροχα σετ πραγματικής φροντίδας και περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Hairmony των καλλυντικών Dalon. Κάθε σετ περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης, έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη μεταξιού και ένα λάδι μαλλιών με πολύτιμα φυτικά συστατικά για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 31/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 31/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 30/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 30/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage
Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 24/10
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage
Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Tape” στο Γυάλινο UpStage – Για τις 23/10
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Για Λόγους Τιμής» από τις εκδόσεις Μωβ
Οι νικητές του βιβλίου «Για Λόγους Τιμής» από τις εκδόσεις ΜΩΒ
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-10-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc0
Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Πρελούδιο στον Έρωτα» του Παναγιώτη Μάργαρη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του