3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν ένα μοντέρνο μαρτάκι από την Anna Maria Mazaraki

3-τυχερές-αναγνώστριες-κερδίζουν-ένα-μ

Γνωρίζεις τι συμβολίζει το μαρτάκι που φορούν στο χέρι τους μικροί και μεγάλοι; Πρόκειται για ένα έθιμο κατά το οποίο, ένα βραχιολάκι φτιαγμένο από κόκκινες και άσπρες κλωστές φοριέται στον καρπό μας την πρώτη μέρα του Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, το μαρτάκι προστατεύει τα πρόσωπά μας από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης. Σκοπός είναι δηλαδή να μην καούμε. Το φτιάχνουμε την τελευταία μέρα του Φλεβάρη και το φοράμε την πρώτη μέρα του Μάρτη, πριν βγούμε από το σπίτι.

Φέτος δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να φτιάξετε μόνες το δικό σας μαρτάκι, αφού έχουμε φροντίσει εμείς γι’ αυτό. Σε συνεργασία με την εταιρεία Anna Maria Mazaraki σας χαρίζουμε τα βραχιολάκια που φέτος θα κοσμήσουν τον καρπό σας. Και για να είμαστε ειλικρινείς είναι πολύ πιο μοντέρνα από εκείνα που φτιάχναμε μόνες μας μέχρι σήμερα.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc0

Βραχιόλι κόκκινο και λευκό μακραμέ, ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο, καρδιά και μάτι με λευκά και μπλέ ζιργκόν

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc2

Βραχιόλι με κόκκινο και λευκό μακραμέ, πέρλα και λευκό μονόπετρο

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc4

Βραχιόλι με κόκκινη και λευκή κλωστή, ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο, φλουριά και μάτι

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα μοντέρνο βραχιολάκι από την Anna Maria Mazaraki.

3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc6

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Σταματίνα Μουταφίδου

Κατερίνα Πετρή

Μαριάνθη Πολιού

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα μοντέρνο βραχιολάκι από την Anna Maria Mazaraki.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για τους Swingin’ Cats στο Gazarte - Σάββατο 30/9
Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για τους Swingin’ Cats στο Gazarte – Σάββατο 30/9
Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για τη Rosanna Mailan στο Roof Stage του Gazarte
Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για τη Rosanna Mailan στο Roof Stage του Gazarte – Παρασκευή 29/9
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την “Γυνή πλέουσα” – Για την Κυριακή 2 Ιουλίου
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την “Γυνή πλέουσα” – Για την Κυριακή 2 Ιουλίου (νικητές)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-4-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd0
Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την “Γυνή πλέουσα” – Για το Σάββατο 1 Ιουλίου (νικητές)
Super Διαγωνισμός: Κερδίστε μία πρόσκληση για το workshop “The Call of the Heart με τη Zola Dubnikova - Για τις 23/6
Super Διαγωνισμός: Κερδίστε μία πρόσκληση για το workshop “The Call of the Heart με τη Zola Dubnikova – Για τις 23/6
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Απόγνωση" - Για την Παρασκευή 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Απόγνωση” – Για την Παρασκευή 26/5 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του