2 τυχεροί κερδίζουν από μία κουβέρτα καναπέ από τη χειμερινή συλλογή της Nef-Nef Homeware

2-τυχεροί-κερδίζουν-από-μία-κουβέρτα-κα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μαζί με το στρώσιμο των χαλιών και την προετοιμασία του σπιτιού για τα Χριστούγεννα, είναι και η περίοδος που αλλάζουμε σελίδα, αναζητώντας νέα και χρηστικά αντικείμενα που θα συνοδεύσουν την καθημερινότητά μας για τους επόμενους μήνες.

Η ανάγκη ανανέωσης για το σπίτι είναι έντονη και στόχος είναι να περάσουμε τις κρύες ημέρες που διανύουμε σε ένα όμορφο, άνετο και ζεστό περιβάλλον. Επειδή η Nef-Nef Homeware γνωρίζει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας, δημιούργησε και φέτος μια συλλογή υψηλής αισθητικής για να μας βοηθήσει να κάνουμε πιο μοντέρνο και λειτουργικό το σπίτι μας. Επηρεασμένη από τις τάσεις της εποχής, προτείνει καλόγουστα σχέδια που αποτυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας στο χώρο μας.

Η χειμερινή Living Room Collection της Nef-Nef Homeware χαρακτηρίζεται από γήινες αποχρώσεις σε μοντέρνα μοτίβα, διαχρονικά patterns και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απαλότητα σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα. Πρόκειται για μια σειρά που ακολουθεί τις φετινές τάσεις, προσαρμοσμένες πάντα στις δικές μας ανάγκες.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b10
Κουβέρτα καναπέ Ace με ύφασμα fleece και γουνάκι

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο κουβέρτες καναπέ Ace με ύφασμα fleece και γουνάκι (130×170) από τη χειμερινή συλλογή Living Room Collection της Nef-Nef Homeware. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα παρακάτω καταστήματα Nef-Nef

• Αγίας Παρασκευής 27, Χαλάνδρι, τηλ: 216 7003930

• Κ. Παλαιολόγου 2, Ν. Σμύρνη, τηλ: 216 9390205

• Αθηνάς 35, Κορυδαλλός, τηλ: 216 1001123

• Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Πειραιάς, τηλ: 216 8096422

• Factory Store: Λεωφ. Δεκελείας 176, Αχαρνές, τηλ: 216 9000424

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχεροί νικητές είναι:

Χαράλαμπος Κεράνης

Γεωργία Τσάμη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο κουβέρτες καναπέ Ace με ύφασμα fleece και γουνάκι (130×170) από τη χειμερινή συλλογή Living Room Collection της Nef-Nef Homeware.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» – Για 31/3
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» – Για 31/3
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Προμηθέας Εσταυρωμένος» - Για την 25η Μαρτίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Προμηθέας Εσταυρωμένος» – Για την 25η Μαρτίου (νικητές)
«Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» στο θέατρο Altera Pars - Ειδική προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για την Κυριακή19/3 (νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3 (νικητές)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-2-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για το Σάββατο 18/3 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του