2 τυχερές κερδίζουν προϊόντα μαλλιών από τη σειρά Invigo Sun της Wella Professionals

Όπως η επιδερμίδα μας χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, το ίδιο έχουν ανάγκη και τα μαλλιά μας. Ευτυχώς, υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που αναλαμβάνουν αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Η σειρά Invigo Sun της Wella Professionals προσφέρει προστασία χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες και επανόρθωση. Είναι ιδανική για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο. Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν καθαρισμού, Conditioner άμεσης δράσης και Σπρέι προστασίας.

Το Infowoman.gr σε συνεργασία με το κομμωτήριο 5avenue στην περιοχή του Ζωγράφου και τον hair stylist Σταμάτη Κανελλόπουλο, προσφέρει σε δύο τυχερές αναγνώστριες προϊόντα από τη σειρά Invigo Sun.

Σαμπουάν καθαρισμού για μετά την έκθεση στον ήλιο

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b10

Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά μετά την έκθεση στην άμμο και το αλάτι της θάλασσας. Με σύνθεση SUN-Blend. Απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό. Ξεβγάλτε καλά.

Conditioner άμεσης δράσης για μετά την έκθεση στον ήλιο

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b12

Βοηθά στη στιγμή, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα πλήρους επανόρθωσης. Αφήνει τα μαλλιά ακαταμάχητα υγιή στην όψη και απαλά στο άγγιγμα. Με έλαιο βερίκοκου και σύνθεση SUN-Blend. Χρησιμοποιήστε το σε καθαρά, νωπά μαλλιά, απλώνοντας ομοιόμορφα. Ξεβγάλτε καλά.

Σπρέι προστασίας χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b14

Σπρέι προστασίας χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, υψηλής απόδοσης και χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Με σύνθεση SUN-Blend. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε το ομοιόμορφα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Μην το ξεβγάλετε.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Invigo Sun της Wella Professionals. Η πρώτη τυχερή θα κερδίσει το Σαμπουάν καθαρισμού και το Conditioner άμεσης δράσης για μετά την έκθεση στον ήλιο και η δεύτερη τυχερή θα κερδίσει το Σπρέι προστασίας χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχερές νικήτριες είναι:

Φαίδρα Αγοραστού (Σαμπουάν καθαρισμού και Conditioner)

Γιώτα Χαλιάζη (Σπρέι προστασίας χρώματος)

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη σειρά Invigo Sun της Wella Professionals. Η πρώτη τυχερή θα κερδίσει το Σαμπουάν καθαρισμού και το Conditioner άμεσης δράσης για μετά την έκθεση στον ήλιο και η δεύτερη τυχερή θα κερδίσει το Σπρέι προστασίας χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 2 αντίτυπα του Ημερολογίου Καλοτυχίας 2024 των Εκδόσεων Μύρτος
Κερδίστε 2 αντίτυπα του Ημερολογίου Καλοτυχίας 2024 των Εκδόσεων Μύρτος
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Γιατί τώρα” – Για τις 10/12
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Γιατί τώρα” – Για τις 10/12 (νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Γιατί τώρα" - Για τις 9/12
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Γιατί τώρα” – Για τις 9/12 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση November - Για το Σάββατο 9/12
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση November – Για το Σάββατο 9/12 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα" - Για 8/12
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα” – Για 8/12 (νικητές)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-5-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Marika’s dream” – Για την Παρασκευή 8/12 (νικητές)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του