2 τυχερές κερδίζουν από ένα σετ περιποίησης με φυσικά προϊόντα από το εργαστήριο Αθός

2-τυχερές-κερδίζουν-από-ένα-σετ-περιποί

Σύμφωνα με την κρητική διάλεκτο, «αθός» σημαίνει ανθός. Και ο ανθός συμβολίζει τη δημιουργία, την εξέλιξη, την ολοκλήρωση. Στο εργαστήρι «αθός» έχοντας ως βάση το εξαιρετικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, σε συνδυασμό με αγνές πρώτες ύλες της κρητικής γης, βότανα και αιθέρια έλαια, παράγονται σαπούνια, κρέμες και εκχυλίσματα βοτάνων.

Ύστερα από παρότρυνση φίλων και συγγενών, ο Μανώλης και η Παρασκευή αποφάσισαν δημιουργήσουν ένα εργαστήρι παραγωγής χειροποίητων φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας στα Αγγελιανά Ρεθύμνου με το όνομα «αθός». Όλα τα προιόντα παρασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργαστήρι και σε μικρές ποσότητες, ώστε να διασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Η συλλογή και η επεξεργασία των πρώτων υλών γίνεται με φυσικές και ήπιες μηχανικές μεθόδους που δεν διαταράσσουν το οικοσύστημα. Πηγή έμπνευσης αποτελεί το κρητικό τοπίο που απαρτίζεται από διάφορα βότανα και καρποφόρα δέντρα, με την ελιά να επικρατεί, ενώ τα κρητικά προϊόντα όπως το μέλι, το γάλα και το ελαιόλαδο υπήρξαν αρωγός στην υλοποίηση της αρχικής σύλληψης.

2-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af0

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ γυναικείας περιποίησης από το εργαστήριο «αθός». Το κάθε σετ περιλαμβάνει 2 σαπούνια (προσώπου και σώματος), 1 κρέμα προσώπου, 1 έλαιο σώματος και 1 lip balm.

Το σαπούνι καφές-άνθη νεραντζιάς, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σας. Οι λεπτοί κόκκοι καφέ που περιέχονται, λειτουργούν ως scrub που καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα. Για την ευαίσθητη περιοχή, δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από το σαπούνι με ελαιόλαδο. Χωρίς προσθήκη αιθέριων ελαίων, σέβεται και περιποιείται το δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Χρησιμοποιήστε το εκχύλισμα λεβάντας για τόνωση και ενυδάτωση του δέρματος μετά το μπάνιο, ή εφαρμόστε το πριν λουστείτε στα μαλλιά σας για μερικές ώρες για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Για την περιποίηση του προσώπου, χρησιμοποιήστε την κρέμα με γιασεμί σε ελαφρώς νωπή επιφάνεια, ενώ με το lip balm με άρωμα καρύδας διατηρήστε τα χείλη σας πάντα ενυδατωμένα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχεροί νικητές είναι:

Μαρία Κουτελίδα

Μαρία Κοτζαμπασάκη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ γυναικείας περιποίησης από το εργαστήριο «αθός». Το κάθε σετ περιλαμβάνει 2 σαπούνια (προσώπου και σώματος), 1 κρέμα προσώπου, 1 έλαιο σώματος και 1 lip balm.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 6η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το μικρό εργοστάσιο της Ευτυχίας" από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το μικρό εργοστάσιο της Ευτυχίας” από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 26/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Κυριακή 22/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Κυριακή 22/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για το Σάββατο 21/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για το Σάββατο 21/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Παρασκευή 20/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Παρασκευή 20/5, οι νικητές
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 19/5
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κυρία Κλάιν» – Για την Πέμπτη 19/5, οι νικητές

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του