Αρχική > Featured > Color blocking: Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την τάση που αγαπούν οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ

Color blocking: Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την τάση που αγαπούν οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα και ακολουθεί το δικό της παράλληλο πρόγραμμα, ως είθισται. Χθες, συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γεύμα που παρέθεσε ο Κινέζος πρόεδρος με τη σύζυγό του.

Η πρώτη κυρία της Ελλάδας εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό σμαραγδί φόρεμα, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. «Μία από τις σπάνιες φορές που αισθάνεσαι ότι κάνεις το σωστό επάγγελμα και το σωστό πράγμα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία.

Τι είναι το color blocking

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνδύασε το σμαραγδί φόρεμα με μοβ εσάρπα, υιοθετώντας το color blocking. Η τάση είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά τουβλάκια και τα έντονα χρώματά τους, επομένως με τον όρο αυτό, εννοούμε το συνδυασμό δύο ή περισσότερων έντονων και φωτεινών χρωμάτων σε μία εμφάνιση.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ που έχουν υιοθετήσει κατά καιρούς την τάση, μεταξύ των οποίων η Pippa Middleton, η Sarah Jessica Parker, η Michelle Obama, η Emma Stone και η Kate Middleton.

Emma Stone
Michelle Obama

Kate Middleton
Rihanna
Pippa Middleton