Η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει σήμερα τα 37α γενέθλια της και το παλάτι του Κένσινγκτον θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Δούκισσας στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα υπέροχα μηνύματα για τα γενέθλια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψη του ζεύγους στην Κύπρο στις αρχές Δεκεμβρίου. Μέσα με λίγα λεπτά η δημοσίευση κοινοποιήθηκε εκατοντάδες φορές, ενώ ένας από τους χρήστες σχολίασε: «Χρόνια πολλά Κέιτ! Αποτελείς έμπνευση για πολλούς από εμάς».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της κάνοντας μια μικρή γιορτή μαζί με τα τρία παιδιά της και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν θα καταφέρει να περάσει πολύ χρόνο μαζί με την Κέιτ, καθώς θα πρέπει να παρευρεθεί σε μια επίσημη εκδήλωση και να συναντήσει πιλότους και γιατρούς από τον φιλανθρωπικό οργανισμό London’s Air Ambulance.


Το 2018 ήταν ένα πολύ όμορφο έτος για την Κέιτ Μίντλετον, καθώς έγινε μητέρα για τρίτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον πρίγκιπα Λούις τον περασμένο Απρίλιο.

από Μαρία Ιωαννάτου