Αρχική > Featured > Χορεύοντας με τον Dior: Ο διάσημος οίκος μόδας παραδίδει online μαθήματα μπαλέτου

Χορεύοντας με τον Dior: Ο διάσημος οίκος μόδας παραδίδει online μαθήματα μπαλέτου

Ο χορός ήταν πάντα στην «καρδιά» του διάσημου οίκου μόδας Dior, όταν ακόμα ο ίδιος ο Monsieur Dior σχεδίαζε κοστούμια για μπαλέτα, καθώς και το νυφικό της Βρετανίδας μπαλαρίνας Margot Fonteyn.

Έχοντας το ίδιο πάθος για τον χορό, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, ενσωμάτωσε το μπαλέτο στις επιδείξεις και σχεδίασε κοστούμια υψηλής ραπτικής για παραστάσεις όπως η «Nuit Blanche».

Υπό το πρίσμα αυτό, ο οίκος τιμά την αγάπη του για τον χορό, μέσω online μαθημάτων μπαλέτου με διάσημους χορευτές. Υπάρχουν τρία βίντεο στο κανάλι του Dior στο YouTube. Ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού με τον χορογράφο της Όπερας του Παρισιού, Sébastien Bertaud και τον βασικό χορευτή του μπαλέτου της Στουτγκάρδης, Friedemann Vogel.

Ένα δεύτερο βίντεο με τον Germain Louvet, τον βασικό χορευτή του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, ο οποίος μας καθοδηγεί στο κομμάτι της παράστασης του show του οίκου για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 στη Σαγκάη και τέλος, ένα βίντεο με την κορυφαία χορεύτρια Eleonora Abbagnato να δείχνει κινήσεις μπαλέτου που μπορούμε να κάνουμε εύκολα στο σπίτι.

Δείτε τα υπόλοιπα βίντεο: