Αρχική > Celebrities > Χιου Γκραντ για κορωνοϊό: «Ήταν σαν να κάθεται ένας γίγαντας στο στήθος μου»

Χιου Γκραντ για κορωνοϊό: «Ήταν σαν να κάθεται ένας γίγαντας στο στήθος μου»

Ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Έμπερσταϊν.

Ο 60χρονος ηθοποιός, μιλώντας στο The Late Show, αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, όταν ψέκασε άρωμα στο πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το μυρίσει.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει τον χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου άρχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε τη στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

«Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο.5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά», είπε με λίγη δόση χιούμορ.

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @mytalk1071