Αρχική > Featured > Χειλάκης- Μαξίμου vs Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Ποιο ζευγάρι ντύθηκε πιο κομψά στην πρεμιέρα της Ευτυχίας;

Χειλάκης- Μαξίμου vs Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Ποιο ζευγάρι ντύθηκε πιο κομψά στην πρεμιέρα της Ευτυχίας;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς η κινηματογραφική «Ευτυχία», με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και πλήθος επωνύμων έσπευσαν να δώσουν το «παρών». 

Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Πρωταγωνιστούν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης και Ντίνα Μιχαηλίδου.Η σκηνοθεσία είναι του Άγγελου Φραντζή και το σενάριο της Κατερίνας Μπέη.Παίζουν ακόμα οι Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, η Πατρινή Λίλα Μπακλέση, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και οι Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο ζευγάρια ηθοποιών, αυτό του Αιμίλιου Χειλάκη και της Αθηνάς Μαξίμου και αυτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού. Και τα δύο ζευγάρια ντύθηκαν εξαιρετικά κομψά και αίσθηση προκάλεσε η χρωματική τους… αρμονία.

Εσείς ποιο ζευγάρι προτιμάτε;