Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς τον αντιμετώπιζε ο κόσμος στον δρόμο όταν έκανε την πρώτη του επιτυχία παίζοντας σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τον κυνηγούσαν να του σκίσουν τα ρούχα ενώ έσπασαν μέχρι και τζαμαρία σε καφετέρια που έπινε καφέ με την παρέα του.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο συμπαθής ηθοποιός παρουσίασε και μια άλλη πτυχή. Πώς ο ρόλος του στην «Πολυκατοικία» στάθηκε αφορμή να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα και πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την απιστία.

Με πικρία αλλά και ενόχληση μίλησε ο Χάρης Ασημακόπουλος στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» αποκαλύπτοντας παράλληλα πως όσες προτάσεις του έγιναν αμέσως μετά την «Πολυκατοικία» ήταν ρόλοι που θύμιζαν τον χαρακτήρα του στη συγκεκριμένη σειρά.

Ο ρόλος στην Πολυκατοικία


«Ο ρόλος της Πολυκατοικίας ήταν αρκετά χαρακτηριστικός. Σε δυο επόμενες προτάσεις μου είπαν “έλα να κάνεις τον gay”. Όταν μου το λένε αυτό βγάζω φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας gay. Ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και gay. Επίσης η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση δεν ήταν η “Πολυκατοικία” ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι.

“Η ζωή μας μια βόλτα”

Η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου ουσιαστικά. Για τον Χριστόφορο εκείνη την περίοδο γινόταν πανικός. Ήταν ο Χριστόφορος και ο Σάκης Ρουβάς. Εκείνη την περίοδο ούτε στο δρόμο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, και ρούχα μου έχουν σκίσει και τζαμαρία έχουν σπάσει σε καφετέρια που έπινα καφέ. Και στο Ναύπλιο που μεγάλωσα με κυνηγούσαν στους δρόμους και έτρεχα στα σοκάκια για να γλιτώσω. Και αναγκάστηκα να βγω με άνθρωπο στην Ερμού γιατί αλλιώς θα με λιντσάρανε», δήλωσε ο Χάρης Ασημακόπουλος στην εκπομπή Στη φωλιά των κούκου.

από Σοφία Κωστάρα