Αρχική > Gossip > Χάρι-Μέγκαν: Η απόδρασή τους από το παλάτι γίνεται ταινία στη μικρή οθόνη

Χάρι-Μέγκαν: Η απόδρασή τους από το παλάτι γίνεται ταινία στη μικρή οθόνη

Η συναρπαστική ιστορία του Megxit, της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, θα αποτελέσει την πλοκή μιας τηλεταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την τρίτη ταινία για το λαμπερό ζευγάρι που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης από την ημέρα του γάμου του.

Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, που όμως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το δίκτυο, «η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους».

Η τηλεταινία αυτή θα είναι η τρίτη που γυρίζει το δίκτυο για το ζευγάρι. Η πρώτη, με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας» ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε ημέρες πριν από τον γάμο τους. Η δεύτερη προβλήθηκε έναν χρόνο μετά και εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και τους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.