Αρχική > Επικαιρότητα > Χάρι και Μέγκαν διαθέτουν τα έσοδα του γάμου τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Χάρι και Μέγκαν διαθέτουν τα έσοδα του γάμου τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού ρίχτηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από την ημέρα του γάμου τους για να στηρίξουν εκείνους που πλήττονται περισσότερο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Town & Country, το ζευγάρι δώρισε 90.000 λίρες στην οργάνωση Feeding Britain, που στοχεύει στην παροχή ζεστών γευμάτων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η δωρεά προέρχεται από τα επιπρόσθετα χρήματα που τους απέφερε η μετάδοση του μυστηρίου από το BBC.

Σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις της συμφωνίας που είχαν κάνει, προεξοφλούνταν το γεγονός ότι τυχόν επιπρόσθετα κέρδη θα πήγαιναν σε φιλανθρωπική οργάνωση επιλογής τους. Επιπλέον, ο Αρχιεπίσκοπος που τέλεσε τον γάμο τους είναι ο επικεφαλής της οργάνωσης Feeding Britain.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βλέπουν ότι τα χρήματα από την ξεχωριστή ημέρα τους αξιοποιούνται για καλό σκοπό.

Ο διευθυντής της Feeding Britain, Andrew Forsey, με τη σειρά του χαρακτήρισε τη συνεισφορά τους ως «θεόσταλτη» και τόνισε πως θα βοηθήσει «να κρατήσει το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο στο τραπέζι δεκάδων χιλιάδων παιδιών του δικτύου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ