Αρχική > Celebrities > Χαμός με τη διαφήμιση του Ρουβά στο Ηρώδειο- Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού

Χαμός με τη διαφήμιση του Ρουβά στο Ηρώδειο- Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού

Ο κακός χαμός προκλήθηκε το Σάββατο στα social media όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον Σάκη Ρουβά στην  κεντρική είσοδο του Ηρωδείου να διαφημίζει ένα πολυτελές αυτοκίνητο της  αυτοκινητοβιομηχανίας Mercedes.

“Έτοιμος για βόλτα” έγραφε στην ανάρτησή του με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz, με τους χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν πως “ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus”.

Η διαφήμιση ανέβηκε στα social media του δημοφιλούς τραγουδιστή, ωστόσο, δυόμισι ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση “κατέβηκε”, λόγω των έντονων αντιδράσεων. Οι περισσότεροι αναρωτιόντουσαν πώς το Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και το ΚΑΣ που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο στον χώρο του Ηρωδείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού σήμερα Κυριακή.

“Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις”, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στα social media του τραγουδιστή να παρκάρει μία Mercedes στο Ηρώδειο.