Αρχική > Celebrities > «Χαμογελάστε ρε παιδιά»: Το post της Πόπης Τσαπανίδου είναι η αισιόδοξη νότα της ημέρας

«Χαμογελάστε ρε παιδιά»: Το post της Πόπης Τσαπανίδου είναι η αισιόδοξη νότα της ημέρας

Η Πόπη Τσαπανίδου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που χρησιμοποιούν τα social media για να πουν κάτι σημαντικό και όχι να κουράσουν. Αν την ακολουθείς στο Instagram σίγουρα θα έχεις δει τα γεμάτα αισιοδοξία και θετική ενέργεια posts της.

Μια τέτοια δημοσίευση ήταν κι εκείνη που έκανε σήμερα, όπου μέσα από ένα βίντεο περιγράφει εν συντομία τη ζωή της με όλες τις δυσκολίες που πέρασε και μάς προτρέπει να μην τα παρατάμε στο πρώτο εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης: Πόπη Τσαπανίδου: Η κόρη της, Μαρίνα, είναι πιστό αντίγραφό της (εικόνα)

«Σε όλες εσάς εκεί έξω, που σκοντάφτετε σε «όχι δεν μπορείς» «σιγά μην τα καταφέρεις» «δεν πρέπει να είσαι έτσι»: μην ακούτε κανέναν. Μόνο την ψυχή σας. Αυτή ξέρει αν θέλετε. Και αν θέλετε, μπορείτε. Τόσο απλά. Μονόδρομος. Προσπαθώ να μη θυμάμαι όλες εκείνες τις φορές που βρέθηκαν στον δρόμο μου άνθρωποι-εμπόδια. Εκείνες τις φορές που άκουγα πίσω από την πλάτη μου να λένε «σιγά μην τα καταφέρει η χήρα!» Προσπερνούσα πάντα. Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Μέσα μου όμως ήξερα πως θα τα καταφέρω εγώ και τα κορίτσια μου. Στην πορεία κατάλαβα πως συνήθως είναι η προβολή του εαυτού μας στους άλλους που μας κάνει καλούς ή κακούς στον κοινωνικό μας περίγυρο. Συνεχίζω να κοιτώ μπροστά με χαμόγελο. Γιατί χαμογελώντας προς τα έξω, στέλνω γλύκα και ζεστασιά στην δική μου ψυχή πρωτίστως. Χαμογελάστε. Το χαμόγελο μας είναι η δύναμή μας…»

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

Σε όλες εσάς εκεί έξω, που σκοντάφτετε σε «όχι δεν μπορείς» «σιγά μην τα καταφέρεις» «δεν πρέπει να είσαι έτσι»: μην ακούτε κανέναν. Μόνο την ψυχή σας. Αυτή ξέρει αν θέλετε. Και αν θέλετε, μπορείτε. Τόσο απλά. Μονόδρομος. Προσπαθώ να μη θυμάμαι όλες εκείνες τις φορές που βρέθηκαν στον δρόμο μου άνθρωποι-εμπόδια. Εκείνες τις φορές που άκουγα πίσω από την πλάτη μου να λένε «σιγά μην τα καταφέρει η χήρα!» Προσπερνούσα πάντα. Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Μέσα μου όμως ήξερα πως θα τα καταφέρω εγώ και τα κορίτσια μου.  Στην πορεία κατάλαβα πως συνήθως είναι η προβολή του εαυτού μας στους άλλους που μας κάνει καλούς ή κακούς στον κοινωνικό μας περίγυρο. Συνεχίζω να κοιτώ μπροστά με χαμόγελο. Γιατί χαμογελώντας προς τα έξω, στέλνω γλύκα και ζεστασιά στην δική μου ψυχή πρωτίστως.  Χαμογελάστε. Το χαμόγελο μας είναι η δύναμη μας. Γράψε εδώ 👇 ποιος είναι ο δικός σου τρόπος να ξεπερνάς τις δυσκολίες; 🙏 #OurSmileIsOurStrength #ColgateGreece #ad

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on