Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η δωρεά οργάνων της μητέρας της – Έσωσε 7 ανθρώπους

συγκλονίζει-η-ευδοκία-ρουμελιώτη-η-δω

Ένα συγκλονιστικό «Σημείο Συνάντησης» είχαμε την τύχη να απολαύσουμε στην ΕΡΤ ανάμεσα στη Βίκυ Βολιώτη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη το βράδυ της Δευτέρας 26/10.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το ατύχημα της μητέρα της που της κόστισε τη ζωή και τη δωρεά οργάνων που έκανε : «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της. Όταν σκοτώθηκε και μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από τρεις μέρες, εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία των δωρητών οργάνων. Ντρέπομαι που το λέω. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε επτά ανθρώπους αυτή η γυναίκα με τη δική μας επιμονή. Όταν περιμένουμε στη λίστα άνθρωποι χρόνια για να ζήσουν, δεν γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε άστο μην το ψάχνεις.

Έχω ζήσει δύο τραγικά περιστατικά. Το άλλο ήταν αυτό που έγινε με το παιδάκι. Μία ανάλογη ιστορία ήταν αυτή. Να προσπαθείς να πάρεις ένα παιδί που είχε προβλήματα και αντί να πέσουν όλοι οι φορείς επάνω μας για διάφορους λόγους ήρθαν και το πήραν. Να πρέπει να παλέψεις. Ήταν οι δύο πιο σημαντικές στιγμές που έπρεπε σαν οικογένειες να μας βοηθήσει το κράτος και μας έκλεισε την πόρτα. Τους ανθρώπους που αποκτούν τα όργανα του δικού σου ανθρώπου δεν τον γνωρίζεις ποτέ, γιατί μας είπαν πως μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση πολύ περίεργη» εξήγησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Σχετικά Άρθρα
%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%82-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%840
Ο Λάκης Γαβαλάς εισβάλει Στα Σύρματα της ΕΡΤ κι επιτέλους, θα γελάσει λίγο το χειλάκι μας!
Επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι» με μεγάλες ανατροπές - Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια
Επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι» με μεγάλες ανατροπές – Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια
Μάγισσα: Το γυμνό πλάνο του Αναστάση Ροϊλού έκανε άνω - κάτω το Twitter
Μάγισσα: Το γυμνό πλάνο του Αναστάση Ροϊλού έκανε άνω – κάτω το Twitter
Τηλεθέαση: Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο Σασμός είναι ο παλιός και είναι... αλλιώς!
Τηλεθέαση: Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο Σασμός είναι ο παλιός και είναι… αλλιώς!
%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%850
Ο Γιατρός: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Alpha, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
«Ηλέκτρα»: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
«Ηλέκτρα»: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του