Συγκινητικός αποχαιρετισμός για το Σασμό – Πώς αποχαιρετά το X μια από τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Τελευταίο, τρίωρης διάρκειας επεισόδιο χθες βράδυ και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Ο πρόσφατος θάνατος του Μαθιού σκορπίζει τη θλίψη και το πένθος πάνω από την Άνω Ποριά, οι κάτοικοι επηρεασμένοι δεν σταματούν καθένας να κάνει τον δικό του προσωπικό απολογισμό, χωρίς ποτέ να ξεχνά το διπλανό του, τον συγχωριανό του, αφού όλοι μαζί συμπορεύονται στη χαρά και στη λύπη, δεμένοι σε μια μια μοίρα κοινή.

Η ζωή, και μέσα από τις θλίψεις της, συνεχίζει να ανοίγει δρόμο και να συμπαρασύρει στο ταξίδι της κάθε κάτοικο της Άνω Ποριάς. Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού η Άνω Ποριά άφησε πίσω της τις μαύρες μέρες και βαδίζει ύστερα από χρόνια προς το φως, μακριά από το θάνατο και το σκοτωμό. Με μια κρυφή ελπίδα, αυτήν του Σασμού.

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά μια αδιαθεσία της κοπέλας τους αναστατώνει, ιδίως τον Αστέρη.

Άδικα όμως ανησύχησε! Η Αργυρώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και με αυτό το δώρο στην κοιλιά φόρεσαν τα καλά τους και βάδισαν προς την εκκλησία!

Ο μεγάλος τους έρωτας επισφραγίστηκε ενώπιον Θεού κι ανθρώπων, ζωντανών και τεθνεώτων, σε μία τελετή κι ένα γλέντι που γράφτηκε στην ιστορία του τόπου και του Χ!

Οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν όσα παρακολουθούσαν: τον γάμο, την εμφάνιση του Μαθιού, του Νικηφόρου και του Βασίλη, αλλά και το χαμόγελο της Βασιλικής αγκαλιά με την μπέμπα της.

Σχετικά Άρθρα
Brabe;ia Emmy: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες - Ρεκόρ για "Shōgun" και "The Bear"
Βραβεία Emmy: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Ρεκόρ για “Shōgun” και “The Bear”
%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b8%ce%ad%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%cf%83%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%810
Τηλεθέαση: Ο Σασμός και οι υπόλοιπες προτιμήσεις των θεατών
Ωδή στην pop κουλτούρα
Ωδή στην pop κουλτούρα
ΑΝΤ1: Το mail στους εργαζόμενους που τους επιβάλλει dress code - Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη
ΑΝΤ1: Το mail στους εργαζόμενους που τους επιβάλλει dress code – Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη
Οι θρυλικές «Τρεις Χάριτες» επιστρέφουν στις οθόνες μας!
Οι θρυλικές «Τρεις Χάριτες» επιστρέφουν στις οθόνες μας
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα - Το παρασκήνιο της αποχώρησης
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα – Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του