TV

Σασμός: Απόψε ετοιμαστείτε για νέα σπαρακτική σκηνή – Και η επιστροφή που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Δευτέρα σήμερα και ξεκινάει η νέα εβδομάδα του Σασμού με καταιγιστικές εξελίξεις και μπόλικο δράμα. Και η αρχή θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο, όπου σας προτέινουμε να πάρετε χαρτομάντιλα, μιας κι έρχεται νέα σπαρακτική σκηνή.

Η Μανταρίνα πεθαίνει και μάλιστα, στη σκηνή που θα παρακολουθήσουμε, έρχεται να την πάρει ο Πετρής. Η γιαγιά βυθίζεται στη θλίψη και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Αυτό θα φέρει μεγάλες εξελίξεις, καθώς λόγω της γιαγιάς επιστρέφουν στην Κρήτη η Μαρίνα με την Αργυρώ, το μωρό και τον Σταύρο.

Δείτε τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα στον Σασμό

Δευτέρα 16/5

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Τρίτη 17/5

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Τετάρτη 18/5

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Πέμπτη 19/5

Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλή. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Καπουτζίδης: “Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη”

Παρεξήγηση on air για Σίσσυ Χρηστίδου και Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Ο Άρης Πορτοσάλτε για την ατάκα Καπουτζίδη στην Eurovision: “Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει, ταιριάζει τέτοια απάντηση

infowoman team

Recent Posts

Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει ποιος διάσημος ρόλος είχε γραφτεί για εκείνη

Όλοι θυμόμαστε την ψηλόλιγνη «Βίκυ» - Κατερίνα Λέχου, στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» του…

5 λεπτά ago

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε τη ντοπαμίνη σας, σύμφωνα με τους ειδικούς μακροζωίας

Είναι άραγε η ευτυχία επιλογή; Ναι, είναι! Από την πρώτη στιγμή της ημέρας, με το…

31 λεπτά ago

Η Νάντια Μαργαρίτη στο Infowoman: «Δεν για όλες της γυναίκες οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα»

Η ομάδα Νοσταλγία εκκινεί το 2024 με μια βουτιά στο πληθωρικό σύμπαν της Ελένης Σικελιανός,…

51 λεπτά ago

Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός ενώ έκανε live στο Instagram (video)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε από αγνώστους ο τράπερ Sin Boy με τη στιγμή…

2 ώρες ago

“Always”: Συνεχίζει τις προσπάθειες υπέρ της ενδυνάμωσης των νεαρών κοριτσιών

Η Always, η κορυφαία μάρκα σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώνει τις δυνάμεις της με τον…

2 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το…

3 ώρες ago