Μία συγγνώμη είναι αρκετή κυρία Γκαγκάκη;

μία-συγγνώμη-είναι-αρκετή-κυρία-γκαγκ

Ο χυδαίος τρόπος που σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και το τηλεοπτικό του πάνελ στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ τη σοκαριστική σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ μέσα Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, όπου κάποιος άγνωστος φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη της, σχολιάστηκε και καταδικάστηκε από κοινό και δημοσιογράφους. 

Εμείς θα θέλαμε όμως να σταθούμε ιδιαίτερα στην αντίδραση της Κατερίνας Γκαγκάκη, η οποία αν μη τι άλλο θα έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση της πρωτίστως ως γυναίκα και δευτερευόντως ως μία γυναίκα που στο παρελθόν έχει περάσει από επιτελικές θέσεις που σχετίζονται με το Marketing και την επικοινωνία. 

Σας θυμίζουμε πως η Κατερίνα Γκακάκη έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science, ενώ έχει διατελέσει Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Ιmage Making & Μedia Perception Management και πολυετή εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες.

Χαρακτηριστικό είναι πως ένας μεγάλος αριθμός Επικοινωνιακών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα οποία έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί, έχουν αποσπάσει δεκάδες βραβεία και αποτελούν case studies.

Και τα λέμε όλα αυτά, γιατί στον τηλεοπτικό σχολιασμό του γεγονότος με τη φοιτήτρια, ακόμη και αν δεν έκρινε «σκόπιμο» και πολιτικά ορθό να διαχωρίσει τη θέση της και να κατακρίνει το περιστατικό αυτό ως ακραία μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης, θα έπρεπε -τουλάχιστον- να προφυλάξει τα «νώτα» της από επικοινωνιακή άποψή. Γιατί μία γυναίκα με το δικό της βιογραφικό δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνώριζε τις συνέπειες και τις διαστάσεις που θα έπαιρνε ένας τέτοιος On Air χαβαλές. 

Σίγουρα λοιπόν η εκ των υστέρων λιτή και απέριττη συγγνώμη της δεν καλύπτει κανέναν και δεν έχει απολύτως καμία σημασία. 

Καμία εντύπωση, λοιπόν, δεν προξενούν οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό της, που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της από τη θέση της υπεύθυνης του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης. 

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Δήμου Αθηναίων, αλλά και του ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης).

Σχετικά Άρθρα
Σέρλοκ Χολμς: Δώδεκα επεισόδια γεμάτα γρίφους περιμένουν λύσεις με τη βοήθειά σου
Σέρλοκ Χολμς: Δώδεκα επεισόδια γεμάτα γρίφους περιμένουν λύσεις με τη βοήθειά σου
Διέρρευσε: Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα στο Πρωινό
Διέρρευσε: Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα στο Πρωινό
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha και το τρέιλερ που μας καθήλωσε
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha και το τρέιλερ που μας καθήλωσε
Σασμός: Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στην αγαπημένη σειρά (εικόνα)
Σασμός: Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στην αγαπημένη σειρά (εικόνα)
Δύο αγαπημένοι παρουσιαστές θα μας καλημερίσουν στο Open - Δείτε πότε ξεκινούν
Δύο αγαπημένοι παρουσιαστές θα μας καλημερίζουν στο Open – Δείτε πότε ξεκινούν
Ο Παράδεισος των Κυριών: Η νέα σειρά του ALPHA που θα μας εντυπωσιάσει - Δείτε το πρώτο trailer
Ο Παράδεισος των Κυριών: Η νέα σειρά του ALPHA που θα μας εντυπωσιάσει – Δείτε το πρώτο trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του