Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro. Αν και οι φαν θα πρέπει να περιμένουν αρκετά μέχρι να επιστρέψει η σειρά στις τηλεοπτικές οθόνες, αφού αυτό όπως έχει αποκαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα γίνει του χρόνου.
Ωστόσο, πριν ο σκηνοθέτης πει το πρώτο “Πάμε”, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές είχαν ένα πρώτο meeting και την αποκάλυψη έκανα η Κλέλια Ανδριολάτου με story στο instagram. Στη φωτογραφία σχολιάζει «Late night date» (μεταμεσονύχτιο ραντεβού), που όπως καταλαβαίνουμε, πρόκειται για τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου.
Η πρώτη φωτογραφία
Στη φωτογραφία από το καστ της σειράς είναι εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος, αλλά και ο Δημήτρης Κίτσος, ο οποίος υποδύεται τον πρώην σύντροφο της τηλεοπτικής Κλέλιας.
Τα γυρίσματα θα γίνουν αρχικά στην Αθήνα και μετά το Πάσχα θα ταξιδέψουν μέχρι τους Παξούς, όπου εκεί αναμένεται να κορυφωθεί η δράση.
Διαβάστε επίσης
Παραλήρημα Αμβρόσιου: «Τιμωρία από το Θεό για το καρναβάλι τα Τέμπη»
Τέμπη: Χαμός στο Twitter με τις χαμογελαστές πόζες των καλλιτεχνών – Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Google News