Δριμύτερο με τη δεύτερη σεζόν επέστρεψε το “Maestro” με την πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.
Το hashtag με τον τίτλο της σειράς βρέθηκε στην κορυφή των trends στο Twitter με τους τηλεθεατές να επικροτούν τις επιλογές του δημιουργού, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του.
Οι ερμηνείες της Στεφανίας Γουλιώτη, της Μαρίας Καβογιάννη και της Χαρούλας Αλεξίου, απέσπασαν για ακόμη μία φορά, τα πιο θετικά σχόλια. Με φωτογραφίες των δυο γυναικών από σκηνές τους στο Maestro, το Twitter τις αποθέωσε, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Netflix υποκλίσου» και «μαθήματα τέχνης».
«Ποσα όσκαρ να σου δώσουμε τέλος πάντων», έγραψε ένας χρήστης για την Μαρία Καβογιάννη, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Oscar, bafta, λέοντες, σφαίρες, φοίνικες…Όλα της ανήκουν».
«Στεφανία Γουλιώτη τεράστιο το ταλέντο σου», ήταν ένα από τα σχόλια για την πρωταγωνίστρια, με ένα ακόμη να λέει: «Πόσο στερεοθεόρατος ερμηνευτικός ογκόλιθος είναι η Στεφανία Γουλιώτη »
Διθύραμβοι και για τη Χάρις Αλεξίου με έναν από τα σχόλια να αναφέρει: «Τα παιδιά μας δεν μας ανήκουν. Μπορούμε να τους δώσουμε την αγάπη μας, αλλά όχι τις σκέψεις μας»
ΧΑ ΡΟΥ ΛΑ!! ❤️❤️❤️»
Το ίδιο θετικά σχόλια απέσπασε η πλοκή της ιστορίας, η σκηνοθεσία, αλλά και η μουσική επιμέλεια της σειράς.
Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά
Ποσα όσκαρ να σου δώσουμε τέλος πάντων #maestro pic.twitter.com/Ax4RHPiaK8
— Τανιωωω♐🎲 (@taniwww24) May 16, 2024
#maestro Oscar, bafta, λέοντες, σφαίρες, φοίνικες…
Όλα της ανήκουν pic.twitter.com/nmPUg9r4WM
— Οσία Νούλη😇😈 (@osianouli) May 16, 2024
«Τα παιδιά μας δεν μας ανήκουν. Μπορούμε να τους δώσουμε την αγάπη μας, αλλά όχι τις σκέψεις μας»
ΧΑ ΡΟΥ ΛΑ!! ❤️❤️❤️#Maestro pic.twitter.com/hIRtgSsqJm
— Δημήτρης Πλ… (@tzimispla) May 16, 2024
Στεφανία Γουλιωτη ειναι τεράστιο το ταλέντο σου #maestro pic.twitter.com/063GxLVVGm
— Ειρήνη A❤️ (@blublu21_) May 16, 2024
Πόσο στερεοθεόρατος ερμηνευτικός ογκόλιθος είναι η Στεφανία Γουλιώτη #maestro pic.twitter.com/kVoJvnyAPd
— Starman9 (@starman9) May 16, 2024
Η Χαρούλα να ψήνει μπισκότα και να ακούει τον αδερφό της σοβαρό αϊκόνικ#maestro pic.twitter.com/mL7r2jlBXc
— Μάρω (@Mairimpm) May 16, 2024
Ναι αλλά ποσο όμορφοι οι Παξοι #maestro pic.twitter.com/fc5U49roMt
— Ειρήνη A❤️ (@blublu21_) May 16, 2024
Διαβάστε επίσης:
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης λες και είναι ντροπή»
Το «Σκοπευτήριο» του Μιχάλη Παπαδόπουλου ταξιδεύει στην Αθήνα για 2 μόνο παραστάσεις





















Google News