Λεωνίδας Κακούρης για Κάτια Δανδουλάκη: “Πριν από 20 χρόνια έκανα τον γιο της, τώρα κάνω τον αδελφό της, μετά από 10 χρόνια θα κάνω τον πατέρα της;”

λεωνίδας-κακούρης-για-κάτια-δανδουλά
Η άφιξη της Ανέτ από το Παρίσι αλλάζει τις ισορροπίες στο Διαφάνι και δίνει νέα πνοή στην εξέλιξη των “Άγριων Μελισσών”.
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες» ενώ αποκάλυψε και ένα χαριτωμένο περιστατικό με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον τηλεοπτικό Δούκα Σεβαστό, πίσω στο 1992, τότε που οι δύο τους είχαν βρεθεί μαζί στη σκηνή στον «Γλάρο» του Τσέχοφ.
«Με τον Λεωνίδα Κακούρη έχουμε λατρευτική σχέση από το 1992 που παίξαμε μαζί στον “Γλάρο” και τότε έκανε τον γιο μου. Κάναμε τις πρώτες φωτογραφίσεις για τη σειρά τώρα και έρχεται ο Λεωνίδας και λέει “διαμαρτύρομαι, εγώ πριν από 20 χρόνια έκανα τον γιο της, τώρα κάνω τον αδελφό της, δηλαδή μετά από 10 χρόνια θα κάνω τον πατέρα της;”» είπε χαμογελώντας η Κάτια Δανδουλάκη.

Με μεγάλη χαρά είπα “ναι” σε αυτή την πρόταση

Οσων αφορά στην πρόταση που της έγινε για τις «Αγριες μέλισσες» η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, «Δεν ξέρεις με τι χαρά είπα ναι στην πρόταση. Είχα λαχτάρα να ακούσω μια τέτοια πρόταση πολλά χρόνια. Και είναι τιμή μου να ανήκω σε αυτή τη δουλειά και είμαι περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά την τηλεοπτική.
Μου ήρθε εξ ουρανού, έτοιμο, έτρεξα με λαχτάρα να το κάνω γιατί κατάλαβα αμέσως την ποιότητα, κατάλαβα αμέσως την εκκίνηση της δουλειάς, από πού ξεκινάει, τη στάθμη της. Τα νέα παιδιά που παίζουν, αλλά και οι μεγαλύτεροι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, είναι παιδιά ταμένα σε αυτή τη δουλειά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

“Οι ιδέες της Ανέτ είναι η Κάτια”

«Οι ιδέες της Ανέτ είναι η Κάτια, ο τρόπος που κινείται χωρίς να υπολογίζει τι θα πει ο κόσμος είναι η Κάτια, χωρίς να προκαλεί. Δεν είναι η προκλητική παρουσία που δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, είναι η ήρεμη παρουσία που θα κάνει τη μεγαλύτερη ακρότητα χωρίς να ακουστεί γιατί δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και την νοιάζει μόνο τι θα πει η ψυχή της. Όχι αντιδραστικά ως προς τον κόσμο» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Σχετικά Άρθρα
Όρκος: Έρχεται στην ΕΡΤ το ελληνικό "Grey's Anatomy" με τον Γιάννη Στάνκογλου - Δείτε την πρώτη φωτογραφία
Όρκος: Έρχεται στην ΕΡΤ το ελληνικό “Grey’s Anatomy” με τον Γιάννη Στάνκογλου – Δείτε την πρώτη φωτογραφία
Σασμός: Έξαλλο το κοινό με την ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής - "Φιάσκο"
Σασμός: Έξαλλο το κοινό με την ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής – “Φιάσκο”
Οι σεναριογράφοι των Άγριν Μελισσών διαψεύδουν τα κακοήθη δημοσιεύματα
Οι σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών διαψεύδουν τα κακοήθη δημοσιεύματα
Βίκυ Κουλιανού: Πήγε στο GNTM και στο Twitter έγινε χαμός - "Είσαι θεότητα"
Βίκυ Κουλιανού: Πήγε στο GNTM και στο Twitter έγινε χαμός – “Είσαι θεότητα”
Η Λήδα Ματσάγγου μπαίνει στις Άγριες και η Μυρσίνη θα βρει... τον μάστορά της!
Η Λήδα Ματσάγγου μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και η Μυρσίνη θα βρει… τον μάστορά της!
Σασμός: Έρχονται… ακρότητες στα επόμενα επεισόδια - Ποιος θα βγάλει το πιο σκληρό του πρόσωπο;
Σασμός: Έρχονται… ακρότητες στα επόμενα επεισόδια – Ποιος θα βγάλει το πιο σκληρό του πρόσωπο;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του