Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά στην αντεπίθεση: Η σκληρή ανακοίνωση του δικηγόρου της για την επίθεση που δέχεται από τηλεοπτικά πρόσωπα

η-κωνσταντίνα-σπυροπούλου-περνά-στην

Τις προηγούμενες ημέρες γίνεται ο κακός χαμός στην τηλεόραση μετά τηνε εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως ντρέπεται για τη συμπεριφορά της απέναντι σε κάποιους πρώην συνεργάτες της.

Κι ενώ θα περίμενες πως η συγκεκριμένη μεταμέλει της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα “αγκαλιαζόταν” από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, συνέβη το αντίθετο. Το δικαίωμα στο λάθος και στη συγχώρεση, όταν το αναγνωρίζεις, φαίνεται πως δεν ισχύει για τη Σπυροπούλου. Οι περισσότερες παρουσιάστριες και παρουσιαστές “έπεσαν” να τη φάνε, επειδή αναγνώρισε το λάθος της.

Πολλοί ήταν εκείνη που μίλησαν με σκληρά λόγια για τη Σπυροπούλου, ανασύρωντας “σκελετούς” από το παρελθόν, που ήταν αχρείαστοι. Όπως σωστά είπε η Ναταλία Γερμανού, “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”, αλλά φαίνεται πως κάποια πρόσωπα της ελληνικής τιβί, θεωρούν εαυτόν… αναμάρτητον. Και άρχισαν να “πυροβολούν” την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου

Αλλά ήρθε η δική της σειρά να περάσει στην αντεπίθεση, αφού πρώτα είχε γίνει ο -χωρίς προηγούμενο- διάλογός της στο Twitter με τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Μετά το δημόσιο ξέσπασμά της, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Ανδρέας Μήτσαινας, θέλει να βάλει ένα τέλος στις συκοφαντίες που ακούγονται για την παρουσιάστρια, η οποία διανύει μια ευαίσθητη περίοδο, αλλά κάποιοι το ξεχνάνε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πρωινό μας, όπου προβλήθηκε η ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Η συγκινητική ιστορία της νικήτριας του Κλασικού Μαραθωνίου – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο

Σακχαρώδης Διαβήτης: Τι να προσέξετε, πότε να κάνετε έλεγχο, ποιες οι ομάδες δράσης

Σχετικά Άρθρα
Maestro: Πώς ο κακοποιητικός Χαράλαμπος στο νέο επεισόδιο της σειράς, "κατεβάζει" ο ίδιος το παντελόνι της πατριαρχίας
Maestro: Πώς ο κακοποιητικός Χαράλαμπος στο νέο επεισόδιο της σειράς, “κατεβάζει” ο ίδιος το παντελόνι της πατριαρχίας
Σασμός: Ο άγριος ξυλοδαρμός του Λευτέρη σόκαρε το Twitter, τόσο που αναπόλησε τον Μελέτη!
Σασμός: Ο άγριος ξυλοδαρμός του Λευτέρη σόκαρε το Twitter, τόσο που αναπόλησε τον Μελέτη!
Χάρι - Μέγκαν: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ριάλιτι ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους και ήδη έχει προκαλέσει σάλο!
Χάρι – Μέγκαν: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ριάλιτι ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους και ήδη έχει προκαλέσει σάλο!
Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ - «Κόλαφος» η δημοσιογράφος για Οικονόμου, Παυλόπουλο και κανάλι!
Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ – «Κόλαφος» η δημοσιογράφος για Οικονόμου, Παυλόπουλο και κανάλι!
Τηλεθεάση: Σασμός και Maestro έχουν βρει κακό μπελά με το Μουντιάλ!
Τηλεθεάση: Σασμός και Maestro έχουν βρει κακό μπελά με το Μουντιάλ!
«Φλόγα και άνεμος»: Μ’ ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ρίχνει αυλαία η συναρπαστική σειρά της ΕΡΤ
«Φλόγα και άνεμος»: Μ’ ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ρίχνει αυλαία η συναρπαστική σειρά της ΕΡΤ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του