Δείτε ελεύθερα στο youtube το ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

δείτε-ελεύθερα-στο-youtube-το-ντοκιμαντέρ-το

Ελεύθερο στο youtube είναι πλέον το ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα ντοκιμαντέρ  χωρίς σενάριο, με αληθινούς πρωταγωνιστές, ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό, σε τρείς χώρες δράσεις της Αction Aid.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση της ActionAid Hellas, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε για δύο εβδομάδες σε διάφορες πόλεις της Γκάνας και του Νεπάλ, για να καταγράψει τόσο τις ιστορίες ανθρώπων που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις όσο και το έργο όσων τους βοηθούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Και αν όλο αυτό μοιάζει με ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό σε μακρινές χώρες, από το πρώτα κιόλας λεπτά αντιλαμβάνεσαι ότι μέρος του σκληρού αυτού κόσμου βρίσκεται δίπλα σου, καθώς πέρα από τη Γκάνα και το Νεπάλ το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ως σταθμό και την Ελλάδα.

View this post on Instagram

Κάθε χρονιά πριν φύγει ξεχωρίζουμε κάποιες στιγμές που ήταν πιο έντονες από άλλες. Το 2019 παίχτηκε στον Άλφα το ντοκιμαντέρ της Actionaidhellas με τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ» Μια δουλειά μου μπορεί (φαινομενικά) να μην έκανε θόρυβο,αλλά άφησε πίσω κάτι πολύ ουσιαστικό. Έμαθα προχθές πως τελικά τα χρήματα για την βρύση στο χωριό του Λουις μαζεύτηκαν. (Για όποιον έχει δει το ντοκιμαντέρ θα καταλάβει) Χάρη σε σας λοιπόν, οι κάτοικοι αυτής της κοινότητας στην Γκάνα,θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Θα μου πεις λύνει αυτό το πρόβλημα στην Αφρική;; Όχι.Ξέρουμε όλοι πολύ καλά σε τι κόσμο ζούμε. Όμως όταν ζεις μια τέτοια εμπειρία,δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς,να μην κοιτάξεις γύρω σου, να μην βγεις (έστω για λίγο) έξω από τον μικρόκοσμο σου και να καταλάβεις πως η ΓΝΩΣΗ είναι τελικά ο μόνος τρόπος προκειμένου να πάμε ένα βήμα μπροστά. Είτε αυτό αφορά στην Αφρική,είτε στην Ασία,είτε στην Ευρώπη είτε στο σπίτι του καθενός μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Σαλώμη και την Ασπασία για την πρόταση που μου είχαν κάνει πριν από 2 χρόνια και την ευκαιρία που μου δώσανε να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Στον Παναγιώτη,τον Βασίλη,τον Άρη,τον Ντραγκαν,τον Γιάννη,τον Κοσμά, την Στέλλα,τον Κώστα,τον Γιώργο,τον Σωκράτη και τόσους άλλους που βοήθησαν να φτιαχτεί αυτό το ντοκιμαντέρ. Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι που μετράει και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα με έναν τρόπο,δικαίωσε κάποιους από αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Υ.Γ. Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ υπάρχει πλέον στο YouTube με τίτλο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ και στο κανάλι Cpapakaliatis #mostpowerfulexperience #of2019 #documentary #Oneworld @actionaidhellas #unscripted #life #children https:/www.youtube.com/cpapakaliatis

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram.

«Κάθε χρονιά πριν φύγει ξεχωρίζουμε κάποιες στιγμές που ήταν πιο έντονες από άλλες. Το 2019 παίχτηκε στον Άλφα το ντοκιμαντέρ της Actionaidhellas με τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ». Μια δουλειά μου μπορεί (φαινομενικά) να μην έκανε θόρυβο,αλλά άφησε πίσω κάτι πολύ ουσιαστικό. Έμαθα προχθές πως τελικά τα χρήματα για την βρύση στο χωριό του Λουις μαζεύτηκαν.

(Για όποιον έχει δει το ντοκιμαντέρ θα καταλάβει)

Χάρη σε σας λοιπόν, οι κάτοικοι αυτής της κοινότητας στην Γκάνα,θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Θα μου πεις λύνει αυτό το πρόβλημα στην Αφρική;; Όχι.Ξέρουμε όλοι πολύ καλά σε τι κόσμο ζούμε. Όμως όταν ζεις μια τέτοια εμπειρία,δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς,να μην κοιτάξεις γύρω σου, να μην βγεις (έστω για λίγο) έξω από τον μικρόκοσμο σου και να καταλάβεις πως η ΓΝΩΣΗ είναι τελικά ο μόνος τρόπος προκειμένου να πάμε ένα βήμα μπροστά. Είτε αυτό αφορά στην Αφρική,είτε στην Ασία,είτε στην Ευρώπη είτε στο σπίτι του καθενός μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Σαλώμη και την Ασπασία για την πρόταση που μου είχαν κάνει πριν από 2 χρόνια και την ευκαιρία που μου δώσανε να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Στον Παναγιώτη,τον Βασίλη,τον Άρη,τον Ντραγκαν,τον Γιάννη,τον Κοσμά, την Στέλλα,τον Κώστα,τον Γιώργο,τον Σωκράτη και τόσους άλλους που βοήθησαν να φτιαχτεί αυτό το ντοκιμαντέρ. Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι που μετράει και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα με έναν τρόπο,δικαίωσε κάποιους από αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Υ.Γ.

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ υπάρχει πλέον στο YouTube με τίτλο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ και στο κανάλι Cpapakaliatis #mostpowerfulexperience #of2019 #documentary #Oneworld @actionaidhellas #unscripted #life #children https:/www.youtube.com/cpapakaliatis»

Σχετικά Άρθρα
Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και στη σειρά προβλέπεται νέος χαμός!
Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και στη σειρά προβλέπεται νέος χαμός!
Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης μετά την αποκάλυψη για τον μικρό Πετρή είναι ανεξέλεγκτη
Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης μετά την αποκάλυψη για τον μικρό Πετρή είναι ανεξέλεγκτη
Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια - Πώς αποχαιρέτισε το κανάλι και η αγκαλιά με την Χριστίνα Σούζη
Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια – Πώς αποχαιρέτισε το κανάλι και η αγκαλιά με την Χριστίνα Σούζη
«Έρημη χώρα»: Αυτή είναι η νέα συγκλονιστική σειρά της ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες
«Έρημη χώρα»: Αυτή είναι η νέα συγκλονιστική σειρά της ΕΡΤ – Όλες οι λεπτομέρειες
Κάνε ότι κοιμάσαι: Άναυδοι οι τηλεθεατές με το φινάλε του πρώτου κύκλου - Χαμός στο Twitter
Κάνε ότι κοιμάσαι: Άναυδοι οι τηλεθεατές με το φινάλε του πρώτου κύκλου – Χαμός στο Twitter
Κάνε ότι κοιμάσαι: Απόψε το βράδυ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς της ΕΡΤ
Κάνε ότι κοιμάσαι: Απόψε το βράδυ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς της ΕΡΤ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του